Survivor: Το «κόκκινο» πάρτι και στον… τάκο ο Κώστας Παπαδόπουλος

Survivor: Το «κόκκινο» πάρτι και στον… τάκο ο Κώστας Παπαδόπουλος

Το Coco Bongo ξεσάλωμα, η «τουρκική χυλόπιτα» στον Αλέξη, το μέγεθος της αγάπης,  το ψάρι που ανέβασε το θερμόμετρο της έντασης και η μάχη για τις  ασυλίες – Δείτε βίντεο

survivor
Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα απο το Survivor 4, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο παίκτης της μπλε ομάδας που κατέκτησε την ατομική ασυλία και θα βγάλει στον... τάκο ακόμα εναν συμπαίκτη του. 

Η μέρα στο ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε για τους κόκκινους με συζήτηση εφ ολης της ύλης λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας.

Με πρωτοβουλία του Αλέξη Παππά κάθισαν όλοι μαζί και έψαξαν να βρουν πως θα βελτιωθούν ώστε να επιστρέψουν στις νίκες, να φάνε και να μην χρειαστεί να βρεθούν στο συμβούλιο να ψηφιστούν μεταξύ τους αλλά να πάνε ως θεατές. Όλοι ένιωσαν ικανοποιημένοι που για πρώτη φορά βρήκαν σημείο επαφής.




Κλείσιμο
Ο Αλέξης Παππάς έριξε τους τόνους σχετικά με το επεισόδιο με τον Ηλία Μπόγδανο και παραδέχθηκε ότι είχε μερίδιο ευθύνης, εξηγώντας ότι στόχος του ήταν ο Τζέιμς Καφετζής.


Στους μπλε η συζήτηση ήταν ο τραυματισμός του Ηλία, ο οποίος από τα νεύρα του στο επεισόδιο με τον Παππά, χτύπησε το πόδι του. Η Ελένη Χάμπερη πρότεινε να μην ασχολούνται με τους κόκκινους, αλλά με το πώς θα κερδίσουν την ασυλία.




Τα μίση έμειναν στο χθες και στην επιφάνεια βγήκε η αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να μάθει πόση την έχει ο Σάκης την αγάπη του για τη Μαριαλένα και το αντίστροφό, με το ζευγάρι να δείχνει πως την έχει μεγάλη.




Η μεγάλη αγάπη Σάκη και Μαριαλένας έδειξε να ενοχλεί τον Αλέξης Παππά, ο οποίος θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένη η ομάδα του στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας.




Τη νίκη θέλουν όμως και οι μπλε με τον Κώστα Παπαδόπουλο να έρχεται παρέα με το κουπί του.



Ο Σάκης Κατσούλης κατηγόρησε τον Τζέιμς Καφετζή ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του Ηλία. Ο Τζειμς εξήγησε πως πήγε στον Ηλία γιατί ήταν εκτός εαυτού και το μόνο που του είπε ήταν να μην επηρεάζεται από τον Αλέξη Παππά και μην πέφτει στην παγίδα του. Θέση πήρε και ο Νίκος Μπάρτζης και οι τόνοι ανέβηκαν.




Ο Γιώργος Κόρομι θεωρεί ότι κανένα συμβούλιο στη φωτιά δεν θα δυναμώσει την κόκκινη ομάδα, αλλά το να χάσουν την ασυλία και να φύγουν κάποια άτομα.




Οι νικητές εκτός από την ασυλία και το γλυκό σήμερα θα είχαν και την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το καλύτερο κλαμπ της Δομινικανής Δημοκρατίας το «Coco Bongo Punta Cana» σε μια ιταλική βίλα, μαζί με γνωστούς Survivors.




Η μάχη στον θαλάσσιο στίβο μεταξύ των δυο ομάδων ήταν δυνατή και όλα έδειξαν πως τα πάντα θα κρινόντουσαν στη λεπτομέρεια ή πιο σωστά στο καλύτερο σημάδι. Ο Σάκης Κατσούλης κόντρα στον Κώστα Παπαδόπουλο έκανε το 9-8.




Το επόμενο «ματσάρισμα» ήταν Καρολίνα Καλύβα εναντίον Ελένης Χαμπέρη, με τους κόκκινους κατακτούν τη νίκη στο νήμα με 10-8.




Το κέφι επέστρεψε στους κόκκινους μετά τη νίκη τους με τον Ηλία Μπογδανο να δίνει ένα «κουλίτο» σόου.




Αντίθετα οι μπλε μετά την ήττα τους έπρεπε να δώσουν ακόμα μια μάχη για το ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία και θα παραμείνει στο παιχνίδι επιβίωσης, σίγουρα για ακόμα μια εβδομάδα, έχοντας παράλληλα και τη δυνατότητα να βγάλει κάποιον συμπαίκτη του στον… τάκο. Ο Νίκος Μπάρτζης άντεξε μέχρι τέλος και φόρεσε το τοτέμ στο λαιμό του.




Οι κόκκινοι ξεσάλωσαν στο φαντασμαγορικό πάρτι του Coco Bongo.




Αυτή τη φορά, απουσία του «γύπα» Τζέιμς,  τις ελληνοτουρκικές σχέσεις θέλησε να συσφίξει ο Αλέξης Παππάς, όμως ο τρόπος του ήταν κάπως άγαρμπος και έφαγε… πόρτα.




Ο Ηλίας Μπόγδανος τα έδωσε όλα στο πάρτι και ο Τριαντάφυλλος βλέποντας την ενέργεια του, πρότεινε στον συμπαίκτη του να δηλώσει συμμετοχή στη Eurovision.



Στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία στο στόχαστρο των κόκκινων και κυρίως του Αλέξη Παππά μπήκε για ακόμα μια φορά ο Τζέιμς Καφετζής. Αυτή τη φορά την αφορμή για να ανέβει το θερμόμετρο της έντασης αποτέλεσε ένα ψάρι! 




Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και μετά την ψηφοφορία που έφερε στη... σέντρα τον Κώστα Παπαδόπουλο. Αυτή τη φορά οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ Τριαντάφυλλου και Κόρο.



Ειδήσεις σήμερα:

Δήλωση έκκληση Μητσοτάκη στους πολίτες: «Κάντε το εμβόλιο»

Lockdown: Σηκώνει ρολά το λιανεμπόριο σε Αχαΐα και Θεσσαλονίκη – Τι συζητείται για το Πάσχα


Survivor: Το άγριο ξέσπασμα του Ηλία και η μονομαχία «Ντάφυ Τσαν» και Ασημακόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης