Την χαμηλότερη βαθμολογία απέσπασε από την κριτική επιτροπή ο Θέμης Θεοχάρογου στο live της Παρασκευής στο House of Fame. Η ερμηνεία της Holly Grace στο τραγούδι «Μην με συγκρίνεις» δεν άρεσε στους κριτές και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του live, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ξέσπασε στο κόκκινο δωμάτιο, πετώντας τα βέλη του στην επιτροπή για την κριτική και τη βαθμολογία της.
«Εγώ πάντως τραγούδησα καλά, για την ακρίβεια τραγούδησα σωστά. Δεν πήγε τίποτα λάθος. Το μόνο λάθος ήταν η βαθμολογία μου και είμαι σίγουρος γι΄αυτό και θα το δω και στην αξιολόγηση. Η κριτική ήταν ως προς την ερμηνεία. Θεωρώ ότι η ερμηνεία δεν χρειάζεται να είναι έντονη με μελοδραματισμούς. Μπορείς να ερμηνεύσεις κάτι και πιο μαζεμένα. Για τη φωνή μου δεν άκουσα σχόλια… Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με βαθμολόγησαν τόσο χαμηλά. Άντε πες στους έξι να είμαι, το να έχω πάρει τη χαμηλότερη βαθμολογία όλων στο live… Είναι για γέλια… Μόνο. Δηλαδή εμένα μου είπαν ότι ήμουν ο χειρότερος όλων, τι να πω, κάτι θα ξέρουν», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Θεοχάρογλου.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.