House of Fame και Πηνελόπη Τσιακυρίδου: Η παίκτρια που ενοχλεί με την συμπεριφορά της - Βίντεο

House of Fame και Πηνελόπη Τσιακυρίδου: Η παίκτρια που ενοχλεί με την συμπεριφορά της - Βίντεο

Ποια είναι η διαγωνιζόμενη που μπορεί να τραγουδήσει από «Τρύπες» μέχρι Αλίκη Βουγιουκλάκη - Το... επεισόδιο με την Πέννυ Μπαλτατζή - Ποιος είναι σύμμαχός της στην Ακαδημία Μουσικής 

sdfgh
Δεν έχει λίγες μέρες που ξεκίνησε το «House of Fame» και μαζί του ξεκίνησαν και τα παρατράγουδα. Ήδη κάποιοι κάποιοι παίκτες μέσα στην ακαδημία τραγουδιού έχουν ξεχωρίσει. Άλλοι με το ταλέντο τους και άλλοι με τη συμπεριφορά τους. Μια από αυτές είναι η Πηνελόπη Τσιακυρίδου η οποία αφού με το καλημέρα κατάφερε να εκνευρίσει την Πέννυ Μπαλτατζή έχει ήδη δημιουργήσει αρνητικό κλίμα μεταξύ των συμπαικτών της οι οποίοι της καταλογίζουν αρνητική ενέργεια και γκρίνια. Ο συμπαίκτης της Γιάννης Αρβανιτίδης είναι ένας από αυτούς που την σχολίασαν αρνητικά.

Το επεισόδιο με την Πέννυ Μπαλτατζή

Από τη δεύτερη μέρα στη μουσική ακαδημία η Πηνελόπη έκανε αισθητή την παρουσία της εκνευρίζοντας την καθηγήτριά της Πέννυ Μπαλτατζή.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος η Πηνελόπη που πιστεύει έντονα στις δυνατότητές της επέμεινε πως αν ερμηνεύσει το τραγούδι παίζοντας η ίδια στο πιάνο, θα το ερμηνεύσει καλύτερα, με την καθηγήτρια μουσικής να της δίνει αυτή την ευκαιρία, προκαλώντας τη να κάτσει στο πιάνο.

«Πηνελόπη, μελέτα σπίτι. Είναι το ίδιο. Με έχεις μπερδέψει. Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα..», είπε η coach στην παίκτρια μετά την ερμηνεία της, εμφανώς εκνευρισμένη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9b5m4af8r0x-sf)
Κλείσιμο


Πάντως η Πηνελόπη έχει έναν σύμμαχο μέσα στο ριάλιτι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θέμη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9ctabv9sr9t-sf)


Ποια είναι η Πηνελόπη Τσιακυρίδου

Η Πηνελόπη Τσιακυρίδου είναι 30 ετών και υπήρξε πάντοτε «ανήσυχο παιδί». Από τριών ετών εκδήλωσε τις πρώτες της καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο Ωδείο της μητέρας της, στη συμπρωτεύουσα. Εκεί, έμαθε πιάνο, κιθάρα και κανονάκι. Αυτό το τρίχρονο παιδάκι όμως, δεν θα έμενε εκεί. Είχε κλίση στη ζωγραφική και στο σχέδιο μόδας. Τώρα, αποφάσισε να επιστρέψει στα… θρανία, πιο συγκεκριμένα, της Ακαδημίας του House of Fame επειδή, όπως λέει, της αξίζει μια θέση στη βιομηχανία της μουσικής. Είναι αρκετά ανταγωνιστική και μπορεί να τραγουδήσει από Τρύπες μέχρι Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σε αυτή την περίοδο της ζωής της, λέει όχι στις σχέσεις, ναι στην καριέρα!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9a7t3qwzxbt-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

NASA: Προσεδαφίστηκε το Perseverance στον Άρη - Τα 7 λεπτά του τρόμου και οι πρώτες εικόνες από τον Κόκκινο Πλανήτη

Lockdown: Ποια στοιχεία δείχνουν παράταση - Στο τραπέζι η μερική άρση και το click away

«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»: Ο Χαλκιάς στη θέση του Φιλιππίδη - Οι πρώτες του δηλώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης