H Μαριάννα Λαλαούνη «υπογράφει» για το νοσοκομείο «Μεταξά»

H Μαριάννα Λαλαούνη «υπογράφει» για το νοσοκομείο «Μεταξά»

Σχεδίασε και προσέφερε δωρεάν το νέο λογότυπο του νοσοκομείου 

lalaouni_marianna
Η διοίκηση του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Μεταξά» συνεχίζει να πρωτοτυπεί και να εκπλήσσει ευχάριστα. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα του κόσμου ένα νοσοκομείο να ενδιαφέρεται και να υιοθετεί τελικά ένα νέο λογότυπο.

Κι όμως συζητώντας με την καταξιωμένη εικαστικό Μαριάννα Λαλαούνη ο διοικητής του Αντικαρκινικού, Χ. Τουμπέκης, αφού της εξήγησε τον χαρακτήρα του Νοσοκομείου στην σύγχρονη εποχή είχε την τύχη να υποδεχτεί το λογότυπο που σχεδίασε και προσέφερε δωρεάν η καταξιωμένη με καταγωγή από την Αίγινα καλλιτέχνις! Δείχνοντας έτσι και με συμβολικό τρόπο ότι, μετά την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και την ενίσχυση σε ιατρικό και ξενοδοχειακό υλικό, το «Αντικαρκινικό» προχωράει σε μια νέα εποχή!

«Στη συνάντησή μας, με την σχεδιάστρια κα Μαριάννα Λαλαούνη, συζητήσαμε το όραμα που έχουμε ως Διοίκηση για την επόμενη ημέρα του νοσοκομείου, τις προσπάθειες αναβάθμισης των χώρων και των υπηρεσιών προς τους Πολίτες, αλλά και το νέο πρόσωπο που θα έχει το Μεταξά τόσο για την κοινωνία του Πειραιά όσο και ως πρότυπο Ογκολογικό Νοσοκομείο.

Το αποτέλεσμα του νέου λογότυπου για εμάς εναρμονίστηκε πλήρως με το σεβασμό που επιδεικνύουμε ως προς το χαρακτήρα του Νοσοκομείου. Αλλά και ως προς το δρόμο μιας σύγχρονης εποχής.

Οφείλω όμως δύο κουβέντες για τη Μαριάννα Λαλαούνη, η οποία σχεδίασε με ιδιαίτερο ζήλο και ακούραστα το λογότυπο του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά», παραχωρώντας μας αφιλοκερδώς τα πνευματικά του δικαιώματα. Την ευχαριστώ θερμά και της εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Μια πολύπλευρη προσωπικότητα, με άπλετο ταλέντο στο σχεδιασμό ρούχων. Oλοκλήρωσε τις σπουδές της στο σχέδιο μόδας και ακολούθως εργάστηκε ως σχεδιάστρια σε γνωστές εταιρείες της Αθήνας και στο θέατρο αλλά και ως visual artist.

Το πάθος της και η υψηλή αισθητική της για τα ρούχα την οδήγησαν στη δημιουργία της Εταιρείας ‘’Μariana Lalaouni-Bespoke Uniforms’’ 2017. Έμπνευσή της ο καθένας και η καθεμία χωριστά. Στόχος της να σχεδιάσει στολές για διάφορους επαγγελματίες. Της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες ,να κυνηγά με πάθος τα όνειρά της και να τα πραγματοποιεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χαρακαμπος Τουμπέκης- Γενικός διευθυντης νοσοκομείου Μεταξα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης