Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε τη φανέλα του «Κικίλια junior» - Φωτογραφία
Η πρώτη ανάρτηση για τον ερχομό του γιου της
Πριν από λίγα λεπτά η Τζένη Μπαλατσινούέκανε την πρώτη της ανάρτηση που έχει να κάνει με τη γέννηση του γιου της. Η σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια ανήμερα των Χριστουγέννων έγινε για τέταρτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Η Τζένη Μπαλατσινού «έλυσε τη σιωπή της» στα social media και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια παιδική αθλητική μπλούζα που στο πίσω μέρος γράφει «ΚikiliasJunior» η οποία συνοδεύεται με τον αριθμό ένα.
«Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!», έγραψε στη λεζάντα η ευτυχισμένη μαμά.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.