ΗΜαρία Μενούνοςθέλησε να στηρίξει οικονομικά την34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από μερικούς μήνες.
Συγκεκριμένα η 34χρονη Ιωάννα δίνει τον δικό της αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας της, έχοντας όμως την ανάγκη και την στήριξη του κόσμου. Όλα ξεκίνησαν όταν η Αννίτα Ναθαναήλ άρχισε να καλεί όσους μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη Ιωάννα μέσω μιας ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας του εξωτερικού που αφορά δωρεές για άτομα που χρειάζονται βοήθεια.
Μία από αυτές ήταν και της Μαρίας Μενούνος, η οποία αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 1.000 δολαρίων στην 34χρονη. Η παρουσιάστρια που ζει και εργάζεται στην Αμερική μάλιστα κάλεσε μέσω Twitter κι άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν την Ιωάννα. «Αυτό είναι απαίσιο. Παρακαλώ βοηθήστε την Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι», ανέφερε η Μαρία Μενούνος.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.