Γιάννης Μπουρούσης: Στην Κίνα οι συμπαίκτες μου έτρωγαν κροκόδειλους και σκύλους κι εγώ πήγαινα και έπαιρνα πίτσα

Γιάννης Μπουρούσης: Στην Κίνα οι συμπαίκτες μου έτρωγαν κροκόδειλους και σκύλους κι εγώ πήγαινα και έπαιρνα πίτσα

Τι είπε για το μπάσκετ και τη ζωή με επτά γυναίκες

Giannis_Bourousis
Ο Γιάννης Μπουρούσης διεθνής μπασκετμπολίστας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την καριέρα του, την οικογένειά του, αλλά και τον πεθερό του, τον Μάκη Ψωμιάδη.

«Έφαγα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου για να παίξω μπάσκετ, εμένα μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Δεν πήγαινα στο μπάσκετ και ο πατέρας μου νόμιζε ότι είχα μπλέξει. Έφαγα πολύ ξύλο κι έτσι ξεκίνησα το μπάσκετ. Έπαιζα δέκα χρόνια μπάσκετ στο εξωτερικό. Στην Κίνα πέρασα δύσκολα με το φαγητό και τους ανθρώπους. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου να τρώνε κροκόδειλους και σκύλους κι έφευγα και πήγαινα και έπαιρνα πίτσα εγώ.

Η σχέση μου με την εθνική Ελλάδος είναι σχέση αγάπης. Αν μου κάνουν πρόταση να ξαναπαίξω, θα δεχτώ. Δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Υπήρξαν οπαδοί του Παναθηναϊκού που δεν με ήθελαν. Ήμουν πολύ τυχερός όταν ο Κρστιτς μου πέταξε την καρέκλα. Θα μπορούσε να μου είχε συμβεί κάτι πολύ κακό. Θεωρώ ότι είμαι δύσκολος χαρακτήρας και δεν είμαι ακόμα έτοιμος να γίνω προπονητής. Θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τουρισμό και την εστίαση.

Ζω σε ένα σπίτι με εφτά γυναίκες. Γυναίκα, τρεις κόρες, μάνα, πεθερά και μια κοπέλα… Η σχέση μου με τον πεθερό μου ήταν άριστη, άριστη όσο δεν φαντάζεσαι. Δεν τον έζησα πάρα πολύ, αλλά όσο τον έζησα, τον έζησα καλά κα τον έχω στο μυαλό μου έτσι όπως θέλω. Είμαι ΑΕΚ, αλλά ποτέ δεν ήμουν φανατικός οπαδός», είπε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μιλάει για όλα


Ειδήσεις σήμερα: 

Βοήθησαν αστυνομικοί στην εισβολή στο Καπιτωλίο; - Βίντεο δείχνει να ανοίγουν τα κιγκλιδώματα!

Η Γερουσία επικυρώνει το αποτέλεσμα των εκλογών - Σε εξέλιξη η συνεδρίαση - Δείτε live

Φώτα: Κραυγή αγωνίας από τους επιστήμονες για τα «ιερά παρατράγουδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης