OΤρύφωνας Σαμαράς που χθες βράδυ εμφανίστηκε εκτός συναγωνισμού, στο live του Just the 2 Of Usγια να ερμηνεύει το «Toy» της ισραηλινής τραγουδίστριας Netta, το νικητήριο τραγούδι της Eurovision 2018, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».
Ο γνωστός hairstylist αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει και στο επόμενο live του J2US, την ερχόμενη Πέμπτη που είναι αφιερωμένο στον Ελληνικό Κινηματογράφο. «Θα είμαι και την Πέμπτη στον “Ελληνικό Κινηματογράφο”. Θα ήθελα και την Έφη Σαρρή να είναι μαζί μου, αλλά αν ήταν μαζί μου, θα ήταν σαν να μην φύγαμε ποτέ. Εγώ κάνω guest εμφάνιση τώρα», εξήγησε για την παρτενέρ του στο celebrity talent show του OPEN, από όπου υποτίθεται αποχώρησαν ως ζευγάρι.
Μάλιστα αποκάλυψε και ποιο τραγούδι θα πει, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το stytling και το στήσιμο του act: «Θα τραγουδήσω Αλίκη Βουγιουκλάκη, το τραγούδι “Μου αρέσουνε τ’ αγόρια”. Δεν ξέρω ακόμη το styling. Το J2US μου αρέσει πολύ, περνάμε πολύ καλά» είπε.
Το γνωστό τραγούδι του Κώστα Καπνίση σε στίχους Αλέκου Σακελλάριου, το πρωτοερμήνευσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Το Δόλωμα» του 1964, σε εκείνη τη περίφημη σκηνή μέσα στο καμπαρέ, όπου κατεβαίνει γλιστρώντας από έναν στύλο στην πίστα.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.