Σπύρος Νικολαΐδης: Ο «εστεμμένος» Σαλονικιός είναι ο δεύτερος άνδρας διαγωνιζόμενος στο My Style Rocks

Σπύρος Νικολαΐδης: Ο «εστεμμένος» Σαλονικιός είναι ο δεύτερος άνδρας διαγωνιζόμενος στο My Style Rocks

Από τη Θεσσαλονίκη είναι και ο 27χρονος Μηνάς Αηδόνης που ήδη συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας

ΣΠΥΡΟΣ_ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
Ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο Mr Hellas 2020 που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό Μr Universe την επόμενη χρονιά, είναι ο δεύτερος άνδρας διαγωνιζόμενος που ξεκινά στο My Style Rocks.

Ο 26χρονος παίκτης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mr.GS HELLAS 2020 - "Ο πιο όμορφος άντρας στην Ελλάδα" Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους🖤🙏 Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο περήφανος και χαρούμενος νιώθω για τον τίτλο μου MR GS HELLAS. Κόποι αρκετών χρόνων απέδωσαν και φαντάζουν πλέον μικροί στην ομορφιά του αποτελέσματος. Άγχος, αυστηρή διατροφή, συγκεκριμένα ωράρια ύπνου, πολλές και σκληρές προπονήσεις, αμέτρητες θυσίες, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Και τελευταίο και πιο σημαντικό, η πνευματική δύναμη & καλλιέργεια που χρειάστηκε να φτάσω ως εδώ γιατί στο θεσμό STAR GS HELLAS & MR GS HELLAS κρίνεται ένας άνθρωπος από όλο το ποιόν του και όχι μόνο την εξωτερική του εμφάνιση. Το ταξίδι βέβαια δε τελείωσε εδώ αλλά μόλις ξεκίνησε. Θα έχω την τιμή και χαρά να εκπροσωπήσω την Ελλάδα μας στο εξωτερικό, στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς παγκοσμίως και την ευκαιρία να προβάλλω στο κόσμο τη πολιτιστική μας κληρονομιά μέσω της ελληνικής ομορφιάς. Τέλος θέλω να τονίσω πως χάρη στον Πρόεδρο του Θεσμού κ.Κούβαρη και αντιπρόεδρο κ.Δημητράκο ο θεσμός των καλλιστείων λειτουργεί σαν οικογένεια και σε τόσο δύσκολους καιρούς εν μέσω πανδημίας και δυσμενών καιρικών συνθηκών και όχι μόνο, κατάφεραν να αφήσουν τους πάντες άφωνους με την παραγωγή αυτή που η Ελλάδα δεν έχει ξανά δει. Thank you all🖤🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Νικολαΐδης (@spyros_nikolaidis) στις


Από μικρή ηλικία ασχολείται με το μόντελινγκ και στα 16 του έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους και γνωστούς σχεδιαστές μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται επαγγελματικά με το kick boxing.
Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling και του αρέσει να μπερδεύει τα στιλ και να δημιουργεί κάτι καινούριο. Είναι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκεται στο My Style Rocks γιατί θα έχει τη δυνατότητα να δείξει ακόμα ένα ταλέντο του… τις στιλιστικές του ιδέες και προτάσεις.

Είναι αρκετά ανταγωνιστικός και μάχιμος. Δεν φοβάται τις γυναίκες, ούτε στο My Style Rocks, αλλά ούτε και στη ζωή του. Όταν ξεκινάει κάτι, έχει μόνο ένα σκοπό… να φτάσει μέχρι το τέλος.

My Style Rocks | Γνωρίστε τον Σπύρο Νικολαΐδη, το νέο παίκτη του My Style Rocks | 09/11/2020


Ειδήσεις σήμερα: 

Οι τρεις άξονες του σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ. για τους ελέγχους

Με 40λεπτη σχολική ώρα ξεκινά η τηλεκπαίδευση - Απουσίες για όσους δεν συμμετέχουν

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ο 17χρονος τσακωνόταν καθημερινά με την 50χρονη γυναίκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης