Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η πρώτη συνάντηση Ελένης και Δρόσως μετά από 6 χρόνια
Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επεισόδια που έρχονται
Η συνέχεια στην πιο δημοφιλή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, τις Άγριες Μέλισσες, είναι συναρπαστική καθώς οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν η Δρόσω θα συναντηθεί μετά από έξι ολόκληρα χρόνια με την αδερφή της την Ελένη.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το «Πρω1νό» η συνάντησή τους θα είναι πολύ συγκινητική και θα γίνει μετά από παρέμβαση του Κωνσταντή.
«Η Δρόσω θα συναντηθεί με τον Κωνσταντή. Ο Κωνσταντής θα την ανακαλύψει στην Τρούμπα και θα σοκαριστεί με αυτή τη συνάντηση και θα βάλει σκοπό της ζωής του να επαναφέρει τη Δρόσω στον ίσιο δρόμο. Εν τω μεταξύ έχει προκύψει ο τραυματισμός της Ελένης. Ο Κωνσταντής στην προσπάθειά του να πείσει την Δρόσω να γυρίσει στο Διαφάνι της λέει για τον τραυματισμό της αδελφής της. η Δρόσω σοκάρεται και ζητάει να πάνε μαζί στο Διαφάνι. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Δρόσως με την Ελένη Μετά από 6 χρόνια. Μια συγκλονιστική συνάντηση και συγκινητική σκηνή στην οποία δεν θα ειπωθούν οι μεγάλες αλήθειες που περιμένουμε», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.