Μέγκαν Μαρκλ: Τα social media είναι τόσο εθιστικά όσο και τα ναρκωτικά

Μέγκαν Μαρκλ: Τα social media είναι τόσο εθιστικά όσο και τα ναρκωτικά

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι εξέφρασε τους προβληματισμούς για τη νέα γενιά που όπως είπε είναι εθισμένη

Meghan_Markle
Με ανθρώπους που είναι εθισμένοι στις ουσίες και τα ναρκωτικά παρομοίασε τους χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης η Μέγκαν Μαρκλ. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται ότι έχει ξεχάσει πως και εκείνη στο πρόσφατο παρελθόν της υπήρξε ενεργός χρήστης των social media.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εμφάνισης στην εικονική σύνοδο της Fortune's Most Powerful Women Next Gen η 39χρονη προέβη σε μια τολμηρή σύγκριση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα άτομα που είναι εθισμένα στα ναρκωτικά ονομάζονται χρήστες και τα άτομα που βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ονομάζονται χρήστες». Μάλιστα η Μέγκαν απέδωσε τον εθισμό σε κάποιους αλγόριθμους λέγοντας: «Υπάρχουν κάτι αλγόριθμοι που δημιουργούν αυτή την εμμονή και πιστεύω ότι όλο αυτό είναι κάτι πολύ ανθυγιεινό για πολλούς ανθρώπους. Ανησυχώ για τους ανθρώπους της νεότερης γενιάς που έχουν εμμονή με τα social τα οποία αποτελούν μέρος της καθημερινής τους κουλτούρας. Για παρά πολλούς είναι εθισμός. Έχουν την ίδια ικανότητα να προκαλούν εθισμό όπως και τα ναρκωτικά».

Μάλιστα μιλώντας για τον εαυτό της είπε πως είχε λογαριασμούς στα social πριν από αρκετά χρόνια τους οποίους έχει κλείσει. Όσον αφορά το λογαριασμό που είχε όσο ήταν με τον σύζυγό της μέλη της βασιλικής βρετανικής οικογένειας τόνισε πως τον διαχειρίζονταν ομάδα και όχι εκείνη. Αναφερόμενη στο σήμερα είπε πως συνειδητά έχει επιλέξει να μην διατηρεί κάποιο λογαριασμό.




Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στην εν λόγω διαδικτυακή εκδήλωση οι συμμετέχοντες πλήρωσαν 1.750 δολάρια.

Ειδήσεις σήμερα

Η Rita Ora ξαναχτυπά: Μπήκε στο στούντιο, ξέχασε το σουτιέν - Δείτε φωτογραφίες

Ρωσίδα έκρυψε έξι αντικείμενα στο... εσώρουχό της σε σούπερ μάρκετ - Δείτε βίντεο

Ανδρολογικό Ινστιτούτο: Αύξηση 40% στην περίοδο του lockdown για μεγεθύνσεις φαλλού από τους Έλληνες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης