Μετά τις τελευταίες πληροφορίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου περί χωρισμού του Αριστομένη Γιαννόπουλου και της συζύγου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε: «Δεν έχουμε χωρίσει. Κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά έχουμε επικοινωνία. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το διαζύγιο».
Μάλιστα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, προβλήθηκε και η τελευταία κοινή τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού, που είχε γυριστεί στο σπίτι τους μετά την καραντίνα.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.