Φωτογραφίες με αγαπημένους του πελάτες ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρος, στις οποίες οποίες φαίνεται και η «μεταμόρφωση» που κάνει με τα κουστούμια του.
Για την ημέρα του πατέρα, ο Παπαδόγαμβρος «θυμήθηκε» το γάμο του Γιώργου Πρίντεζη, όπου κουμπάρος ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου πριν δύο χρόνια.
Ανάρτησε λοιπόν στο λογαριασμό του στα social media μια φωτογραφία του Γιώργου Πρίντεζη, του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Κώστα Παπανικολάου, με τους τρεις μπασκετμπολίστες, που είναι και πολύ φίλοι, να βρίσκονται στο ατελιέ του για να ράψουν τα κουστούμια του γάμου.
Τα ίδια πρόσωπα είναι σχεδόν αγνώριστα στη φωτογραφία που τραβήχτηκε την ημέρα του γάμου.
Κλείσιμο
Λόγω της ημέρας, Παπαδόγαμβρος δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφία του αγαπημένου του πατέρα Βασίλη, που είναι ένας από τους πιο έμπειρους ράφτες στην Αθήνα, στην πρόβα του γαμπριάτικου κουστουμιού του Σάκη Ρουβά.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.