Γιώργος Παπαδόγαμβρος: Ο άνθρωπος που... πήρε εύσημα από τον Διονύση Σαββόπουλο για το ντύσιμο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Γιώργος Παπαδόγαμβρος: Ο άνθρωπος που... πήρε εύσημα από τον Διονύση Σαββόπουλο για το ντύσιμο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο εθνικός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι ντύνεται και ωραία, αναδεικνύοντας τον άνθρωπο που επιμελείται τις εμφανίσεις του πρωθυπουργού

mitsot-maximou
Ο Διονύσης Σαββόπουλος έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αποτύπωμα» και μεταξύ άλλων τόνισε χαριτολογώντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αυταπάτες… και ντύνεται και ωραία! Δήλωση που... ξύπνησε το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο που επιμελείται προσωπικά τα κουστούμια του πρωθυπουργού. 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και μερικά χρόνια ξεχωρίζει για την άψογη εμφάνισή του και υπεύθυνος γι αυτό είναι ο άνθρωπος που επιμελείται τα κουστούμια του αρχηγού της Ν.Δ., ο γνωστός σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρος.


Ο σχεδιαστής έχει αρκετές φορές ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του μαζί με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ετοιμάζει από το 2015 προσωπικά όλα τα κοστούμια του Κυριάκου Μητσοτάκη αναβαθμίζοντας την εμφάνισή του. Όπως λέει, φροντίζει ώστε το ντύσιμο του πρωθυπουργού να ανταποκρίνεται στην κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για διεθνείς συναντήσεις, για εμφανίσεις στη Βουλή ή περιοδείες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης