MEGA: Το πάρτι του Τόνι Σφήνου ξεσήκωσε τους τηλεθεατές

MEGA: Το πάρτι του Τόνι Σφήνου ξεσήκωσε τους τηλεθεατές

Μουσικές εκπλήξεις, ντουέτα ιδιαίτερα και κυρίως επιτυχίες που μας έφεραν στο μυαλό γλυκές αναμνήσεις

Καταγραφη-178-1024x585
Τους τηλεθεατές του Mega ξεσήκωσε το πάρτι που οργάνωσε ο Τόνι Σφήνος το βράδυ της Παρασκευής.Ο showman κατάφερε μέσα σε τρεις ώρες να τραγουδήσει – μαζί με τους καλεσμένους του- δεκάδες επιτυχίες του ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου.

Με έμφαση στις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90 ο Σφήνος κατάφερε να κρατήσει ένα πρόγραμμα με πολύ διαφορετικά στοιχεία αλλά ξεσηκωτικό σε κάθε λεπτό του. Μουσικές εκπλήξεις, ντουέτα ιδιαίτερα και κυρίως επιτυχίες που μας έφεραν στο μυαλό γλυκές αναμνήσεις και αξέχαστα πάρτι.

«Τσα! Χαθήκαμε αλλά ο Τόνις όλον αυτόν τον καιρό κάθισε, σκέφτηκε και βρήκα τη λύση. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, αυτό μας έχει μείνει και λίγο καλή διάθεση και όλα θα φτιάξουν. Αδράξαμε την ευκαιρία που δίνει το MEGA μας με αυτήν την πανέμορφη πρωτοβουλία που έχει δώσει χρόνο σε καλλιτέχνες να κάνουνε τηλεοπτικές βραδιές, έτσι και εμείς ετοιμάσαμε κάτι σπέσιαλ», προλόγισε η πιο απολαυστική περσόνα της ελληνικής διασκέδασης και το πάρτι ξεκίνησε λίγο μετά τις 23:00.


Ξεσήκωσαν το κοινό Δάκης και Μαντώ

Στην παρέα του Τόνι, βρέθηκε πρώτος, ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης, απογειώνοντας το κέφι με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Η «Θωρακισμένη Mercedes» μπήκε στο studio του MEGA γεμάτη με αναμνήσεις, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν «Τσάι με λεμόνι» σε ντουέτο – έκπληξη, γεμάτο κέφι!

Φυσικά από το πρόγραμμα δεν έλειψε το μαγικό «Τόσα καλοκαίρια» από το μακρινό 1967 σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου. Την σκυτάλη πήρε η Μαντώ και μας τραγούδησε για «Αυτό το καλοκαίρι» που το beat δεν σταματάει…


Κλείσιμο


«Αυτό το καλοκαίρι» θέλω να γνωρίσω αυτόν που θα ερωτευτώ, μας τραγούδησε, στην αρχή ενός καλοκαιριού, γεμάτο προσδοκίες σε όλα τα επίπεδα!

Η αγάπη σου είναι «Ρούχο δανεικό» και «Στοιχηματίζω» θα γυρίσεις στη δικιά μου αγκαλιά, μελωδίες από ένα παρελθόν αγαπημένο, ζωντανό, χορευτικό.



Σε ρόλο έκπληξη ο Λιβιεράτος

Με ένα μίνι αφιέρωμα σε κλασικά τραγούδια, γνωστά σε… όποιον μιλάει ελληνικά, ξεκίνησε ο Λάμπης Λιβιεράτος το απολαυστικό του πρόγραμμα.

Με το βλέμμα στον… ουρανό, ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμήνευσε τα «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» και «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», σε μουσική του Μίμη Πλέσσα και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, αλλά και το «Απόψε στις ακρογιαλιές», σε μουσική και στίχους του Βασίλη Τσιτσάνη, πριν συνεχίσει με ξένο ρεπερτόριο!


Στη συνέχεια ο Λιβιεράτος μας χάρισε μοναδικές ντίσκο επιτυχίες που ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο και φυσικά ο Τόνι Σφήνος ήταν εκεί να τον πλαισιώνει με τις χορευτικές του φιγούρες.



Η …έντεχνη πλευρά του Τόνι

Σε ένα σκαμπό, με μία κιθάρα, ο Τόνι Σφήνος αποφάσισε να «το γυρίσει στο έντεχνο», με «πολλή ποιότητα και νόημα»!

Ξεκινώντας με μία ξεχωριστή «διασκευή» του «Oh Mon Amour» του αξέχαστου Christophe, και συνεχίζοντας με «Έναν Τούρκο στο Παρίσι» ο Τόνι Σφήνος μοιράστηκε με το κοινό του MEGA τις ευαισθησίες του, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Η «στροφή» στο έντεχνο ολοκληρώθηκε με ένα τραγούδι για τη «Φανή», και τη σκυτάλη πήραν εκ νέου τα κομμάτια στα οποία έχουμε συνηθίσει τον Τόνι Σφήνο, οι καλύτερες δηλαδή επιλογές για το πιο τρελό πάρτι της Παρασκευής!

Με την ίδια τρέλα κύλησε όλη η μουσική βραδιά, που πήρε τη μορφή ενός ταξιδιού με πλοίο τις μουσικές επιτυχίες των 70’ς των 80’ς και των 90’ς.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης