Cara Delevingne: «Μερικές μέρες αισθάνομαι πιο γυναίκα και άλλες πιο άντρας»

Cara Delevingne: «Μερικές μέρες αισθάνομαι πιο γυναίκα και άλλες πιο άντρας»

«Πάντα θα είμαι, νομίζω, πανσέξουαλ» τόνισε το μοντέλο και ηθοποιός

4f1c21ad7a4a117265daeb30b5b8bece
Το μοντέλο και ηθοποιός Cara Delevingne μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε γνωστό περιοδικό ενώ μάλιστα θέλησε να αυτοπροσδιοριστεί ως πανσέξουαλ με το σκεπτικό ότι μπορεί να αισθανθεί συναισθηματική έλξη σε ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου.

«Πάντα θα είμαι, νομίζω, πανσέξουαλ. Άσχετα με το πως κάποιος προσδιορίζει τον εαυτό του, είτε είναι “αυτοί”, ή “αυτός” ή “αυτή”, εγώ ερωτεύομαι τον άνθρωπο και αυτό είναι όλο. Ελκύομαι από τον άνθρωπο. Το θέμα με μένα είναι ότι αλλάζω πολύ. Όλη την ώρα αισθάνομαι διαφορετικά. Μερικές μέρες, αισθάνομαι πιο… γυναίκα. Κάποιες άλλες, αισθάνομαι πιο άντρας» τόνισε αρχικά.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Harvey Weinstein, καθώς ήταν μεταξύ των γυναικών που τον κατηγόρησαν δημόσια για σεξουαλική παρενόχληση, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που είχε συμβεί όταν κάποτε της είχε τηλεφωνήσει.

«Ο Harvey ήταν ένας από τους ανθρώπους που μου είπαν ότι δε μπορούσα να έχω σχέση με γυναίκα και να είμαι ηθοποιός. Έπρεπε να έχω κάποιο ψεύτικο σύντροφο… Για μένα, η ιδέα του να έχω κάτι τέτοιο -έχω ακούσει ότι έχει συμβεί στο παρελθόν- απλώς με έκανε να αισθανθώ αποκαρδιωμένη. Κουβεντιάζεις με έναν τύπο και είναι του στυλ “πρέπει να προσποιηθώ ότι είμαι μαζί σου αλλά δε σε αγαπάω πραγματικά;” Κατά κάποιο τρόπο πιστεύω ότι όταν πιέστηκα κατά αυτόν τον τρόπο, τότε είναι που κατάλαβα ότι χρειαζόμουν να πάω προς την αντίθετη κατεύθυνση», εξήγησε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Variety.

cara
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Σύψας στον ΘΕΜΑ 104,6: Φοβόμαστε ότι ο συνωστισμός θα προκαλέσει μεγάλη διασπορά

Αν παραταθεί η καραντίνα θα προχωρήσουμε σε περικοπές, λέει ο CEO της EasyJet

Πάνω από επτά εκατομμύρια κρούσματα της Covid-19 παγκοσμίως
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης