Cara Delevingne: Η Ashley (και όχι μόνο) φιλούσε υπέροχα

Cara Delevingne: Η Ashley (και όχι μόνο) φιλούσε υπέροχα

Η  27χρονη Βρετανίδα top model, ηθοποιός και γυναίκα με «σεξουαλική ρευστότητα» όπως έχει παραδεχτεί,  μόλις ξεκίνησε να ψάχνει για την επόμενη φαντασίωσή της -  Και ομολογουμένως έχει ζήσει πολλές

Benson-Delevingne
O λαμπερός χώρος της μόδας την ανακαλύπτει στα 18 της. Τα πρώτα της χιλιόμετρα στην πασαρέλα τα κάνει για τον οίκο Burberry, ενώ πολύ σύντομα γίνεται η μούσα του Karl Lagerfeld. O ισχυρός Κάιζερ της μόδας που εκτιμά «τη λεπτοκαμωμένη σιλουέτα» της, βλέπει πάνω της «το σύγχρονο it girl, που σφύζει από ζωή, από ενέργεια. Αγαπάω τα κορίτσια που είναι άγρια, όμορφα και αστεία». Κάπως έτσι τη βαφτίζει «Τσάρλι Τσάπλιν της μόδας», γιατί είναι «σαν κανονικός ρόλος. Ένας χαρακτήρας που βγήκε από ταινία του βωβού κινηματογράφου. Είναι καταπληκτική. Οι γυναίκες τη θαυμάζουν όπως γινόταν παλαιότερα, με την Kate Moss. Θέλουν να είναι τόσο απελευθερωμένες, όσο εκείνη».

cara-karl_backstage_at_Fendi_s_fall_show


Ίσως αυτή να είναι και η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.
Η Cara Delevingne θα μπορούσε να είναι case study με αντικείμενο τη γυναικεία σεξουαλική απελευθέρωση. Ποτέ της δεν κρύφτηκε, δεν υποδύθηκε μια άλλη, δεν απάντησε συμβατικά και αόριστα, ακόμη και στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις. Για την ακρίβεια μόνη της αποφάσιζε κάθε φορά πόσο θα προκαλέσει με τις απαντήσεις της.

Είναι bisexual και δεν το κρύβει: «Είμαστε όλοι σεξουαλικά πολύ ρευστοί»
Οι δηλώσεις της είναι η χαρά των gossip news.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A kiss with a cause. This Valentine’s Day when you share a photo of you and a loved one— a significant other, a friend, a pet—you can also raise awareness and help create a future with more survivors thanks to @su2c #KissCancerGoodbye campaign ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

Κλείσιμο

  • «Δεν έχω πάρει την αγάπη που θα ήθελα από καμία σχέση μου. Και έχω κάνει σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες και μάλιστα τους έχω προσφέρει μερικούς από τους καλύτερους οργασμούς της ζωής τους»

  • «Η όλη ιδέα του φύλου είναι τόσο παγιωμένη. Απλώς θέλω να εκραγώ. Δεν είμαι δυαδική, αλλά αισθάνομαι τόσο άντρας, όσο και γυναίκα»

  • «Είμαι πολύ καλή στο να δίνω αγάπη, παρά να παίρνω. Το ίδιο είμαι και στο στρώμα του κρεβατιού. Το βρίσκω αρκετά δύσκολο να παίρνω ευχαρίστηση, αγάπη και τα συναφή κι έτσι μου αρέσει να τα προσφέρω»

  • «Επιτρέπω να μου χαρίσεις ικανοποίηση, αλλά είναι δύσκολο να βρεις έναν τέτοιο άνθρωπο. Σίγουρα πάντως έχω βρει κάποιους τέτοιους στη ζωή μου, παλιότερα. Η όλη διαδικασία της στρατηγικής στο φλερτ είναι πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική στους άντρες από ό,τι με τις γυναίκες. Στους άντρες πάντα υποτάσσομαι. Πάντα. Αλλά με τις γυναίκες είμαι το αντίθετο» δηλώνει στο περίφημο podcast "What's The Tee?" στην drag queen RuPaul και προκαλεί σεισμό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Halloween came early on @RuPaulsDragRace, and I was invited for the celebration! Don’t miss The Monster Ball THURS at 9/8c on @VH1! #DragRace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις


Σε εκείνη την άνευ ορίων συνέντευξή της, τον Μάρτιο του 2019, αποκάλυψε ότι έχασε την παρθενιά της στα 18, έχει πάει τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες, χωρίς να χαρακτηρίζει με μια λέξη τον εαυτό της, καθώς όπως εξήγησε, μια της αρέσουν οι άντρες και μια οι γυναίκες. «Ένα μέρος της συνεύρεσης, αυτή η σύνδεση, είναι άγρια. Συναντάς κάποιον και όταν πας στην κρεβατοκάμαρα μαζί του είναι ένα άλλο ζώο. Το βρίσκω συναρπαστικό. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν είναι ερεθισμένοι σεξουαλικά σε φλερτάρουν και στο σεξ είναι φρικτοί. Μου αρέσουν τα άτομα που παρουσιάζονται σεμνότυφα και όταν πηγαίνεις στο δωμάτιο μαζί τους μεταμορφώνονται».
Μάλιστα εξήγησε: «Δεν ήθελα να αποδεχθώ την σεξουαλικότητά μου», λόγω των στερεοτύπων που προέβαλαν οι ταινίες του Disney που παρακολουθούσε από μικρή. «Σκεφτόμουν ότι οι πριγκίπισσες της Disney αγαπούν όλες άνδρες. Ότι αυτός είναι ο τρόπος και δεν θα μπορούσα να γίνω πριγκίπισσα αν δεν έκανα το ίδιο».

Και τι καρμική ειρωνεία… Το 2012 κάνει την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο, ως πριγκίπισσα Sorokina στην ταινία Anna Karenina σε σκηνοθεσία Joe Wright.

Η ατίθαση Cara Delevingne έχει πολύ πλούσια ερωτική ατζέντα

Παλαιότερα επέλεγε άνδρες, ήταν ζευγάρι με τον frontman των One Direction Harry Styles, αλλά και με τον νεαρό τραγουδιστή Jake Bugg. Τον Ιούνιο του 2015 επιβεβαίωσε ότι είναι σε σχέση με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Annie Clark, με την οποία χώρισε τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς. H σεξουαλική της ρευστότητα την οδήγησε στην αγκαλιά της Rita Ora -το τραγούδι της Girls (2018) το εμπνεύστηκε από την εκρηκτική σχέση τους, μάλιστα η τραγουδίστρια την αποκαλούσε «σύζυγό» της. Πέρασε και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη θετή κόρη του Μichael Jackson, Paris Jackson, αλλά όλοι θυμούνται την πραγματικά θυελλώδη σχέση της με την πρωταγωνίστρια των Fast & Furious, Michelle Rodriguez .

hbz-cara-delevigne-ashley-benson-comp-1-1534278427



Και κάπως έτσι έρχεται στη ζωή της η Ashley Benson, η 30χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Pretty Little Liars. Ένας paparazzo τις εντοπίζει να φιλιούνται στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου τον Αύγουστο του 2018, αλλά οι φήμες επιβεβαιώνονται ένα χρόνο μετά μέσω instagram, στην πρώτη τους επέτειο. Η Cara Delevingne ανεβάζει ένα βίντεο, όπου αρπάζει την Ashley Benson και τη φιλάει στο στόμα. Το στιγμιότυπο είναι από την ταινία «Her Smell» στην οποία συμπρωταγωνίστησαν. Στη λεζάντα γράφει #Pride.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις




Τα υπόλοιπα, είναι ιστορία που λένε…

Η Cara Delevingne πηγαίνει προσκεκλημένη στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας στο Λονδίνο με ανδρόγυνο look και γίνεται σούσουρο.

000_19Y927


Οι δυο τους παρακολουθούν τον αγώνα της Serena Williams στο US Open και πάλι προκαλούν σκάνδαλο.
SPL5114167_004

Παντρεύονται σε μυστική τελετή στο Λας Βέγκας, από έναν σωσία του Έλβις Πρίσλεϊ στην εκκλησία «Little Vegas Chapel» και τα tabloids παίρνουν φωτιά.



Φωτογραφίζονται γυμνές να φιλιούνται στην μπανιέρα τους την ημέρα των γενεθλίων της Ashley Benson.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy birthday @ashleybenson There is so much I could say but something I love and cherish most about us is that I don’t need to because YOU KNOW and that’s all that matters. It’s you and me which is my favourite. My safe place. You let me be silly, you let me be wild, you keep me free, secure and curious. I feel like I’ve known you my entire life and I am so proud of watching you grow into the woman that you always dreamt of being. I love you beyond words my sprinkles, choonchi, angel face, grumpy ass, sweet cheeks, never boring, buttmunch, Benson ❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις




Υιοθετούν δύο αδέσποτα κουτάβια στη διάρκεια της καραντίνας τους.
cara-d-1

Μέχρι που χωρίζουν
Ο CΟVID-19 ήταν (προφανώς) καταλυτικός για τον έρωτά τους….

«Όταν ήμουν μικρή, ήθελα πραγματικά να γίνω ταξιτζής, σκεφτόμουν ότι είχαν την καλύτερη δουλειά» έχει πει σε συνέντευξή της η υπερσεξουαλική Cara. Ύστερα από όλα αυτά, και χωρίς κανένα σεξιστικό υπονοούμενο, μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί;….



Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση: «Ναι» στους χειρισμούς της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό λέει το 75% των πολιτών

Διεθνής Τύπος: Τόπος διακοπών η Ελλάδα από την 1η Ιουλίου

Τι αλλάζει για το περιβάλλον και τις επιχειρήσεις με το νέο νόμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης