Γιώργος Μαυρίδης: Συγκλονίζει για τον «μαθητή» του που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Γιώργος Μαυρίδης: Συγκλονίζει για τον «μαθητή» του που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Ποιος ήταν ο γνωστός Θεσσαλονικιός tattoo artist Δημήτρης Ντέλος που το νήμα της ζωής του κόπηκε στα 39 του χρόνια -Το μήνυμα του καλλιτέχνη τατουάζ

Giorgos_Mavridis
Στα 39 του χρόνια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός Θεσσαλονικιός tattoo artist Δημήτρης Ντέλος. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή σε σελίδα φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Facebook, ενώ αργότερα πολλοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν να τον αποχαιρετούν στέλνοντας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανάμεσα στους φίλους που τον αποχαίρετησαν ήταν και ο καλλιτέχνης τατουάζ ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος τον αποχειρέτησε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

«Πριν 25 χρόνια με ρώτησες. "Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;"
"Ούτε βήμα πίσω μικρέ"
Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.
Γίναμε διάφανοι, κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνούσαμε τα εμπόδια σαν 'ναι παιχνιδάκια.
Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά.
Ώσπου μια μέρα έγινες φωτιά.
Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με.
Βούτα να ξαναγίνουμε νερό.
Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα.
Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της.
Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ, λύγισα... Συγνώμη
Καλό ταξίδι γιε μου, καλό ταξίδι Μιμάκο». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πριν 25 χρόνια με ρώτησες.__________________________________________________ "Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;" "Ούτε βήμα πίσω μικρέ" Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Γίναμε διάφανοι,κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνουσαμε τα εμπόδια σαν 'ναι παιχνιδάκια. Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά. Ωσπου μια μέρα έγινες φωτιά. Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με. Βούτα να ξαναγίνουμε νερό. Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα. Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της.................................................................................................................. ............................................................................................ Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ,λύγισα... Συγνώμη Καλο ταξίδι γιε μου, καλο ταξίδι Μιμακο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις



Δημήτρης Ντέλος: Φανατικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ

Η είδηση του θανάτου του αρχικά έγινε γνωστή σε σελίδα φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Facebook. Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του 39χρονου, γνωστού στην πόλη και ως Delos Tattoo, που το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Βαρκελώνη. Πολλοί από τους συνδέσμους των οπαδών του Δικεφάλου έχουν ανεβάσει συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Η σελίδα των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ, 1926.gr, ανέβασε μήνυμα για τον αδόκητο χαμό του Ντέλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Ντέλου. Δυστυχώς χάσαμε έναν ακόμα φίλο και αδερφό. Έναν ατίθασο μαχητή του ΠΑΟΚ που πάλευε στο πλευρό μας στις πιο δύσκολες μάχες εντός και εκτός γηπέδων με σκοπό να υπερασπιστεί τα ιδεώδη του Δικεφάλου. Καλό ταξίδι αδερφέ μας Ντέλο. Το χαμογελαστό σου πρόσωπο θα μείνει χαραγμένο για πάντα στο μυαλό μας έτσι ακριβώς σαν τα τατουάζ που χάραξες στο κορμί μας. Ντέλο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής».


Ειδήσεις σήμερα: 

Πώς «αγκιστρώνεται» ο κορωνοϊός - Πόσες ημέρες πρέπει να διαρκεί η καραντίνα

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα τεστ όλου του προσωπικού στον Ευαγγελισμό

Στους 148 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 75χρονος στο ΝΜΙΤΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης