Λίγο πριν την έναρξη της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων, ηΈλλη Κοκκίνουμε τους συνεργάτες της βρέθηκαν στο Λαύριο, για τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ της νέας της επιτυχίας «Να την αγαπάς» που ήδη ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο προβολών στο YouTube.
Το νέο τραγούδι, σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξεβανέλη, οπτικοποιήθηκε σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, με την Έλλη Κοκκίνου να συναντά τον καλό της φίλο Σάββα Πούμπουρα που όμως - σύμφωνα με το σενάριο- γίνονται ζευγάρι.
Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο album της Έλλης Κοκκίνου που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Cobalt Music.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.