To μήνυμα αγάπης του Χιου Τζάκμαν στη γυναίκα του για την επέτειό τους

To μήνυμα αγάπης του Χιου Τζάκμαν στη γυναίκα του για την επέτειό τους

H φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η αιώνια αγάπη και η γνωριμία τους

hugh_debora
Ο Χιου Τζάκμαν και η σύζυγός του Ντέμπορα Λι Φαρνές εδώ και 22 χρόνια είναι παντρεμένοι και ζουν τον απόλυτο έρωτα. Από την ημέρα που γνωρίστηκαν δεν έχουν χωρίσει ποτέ.
Κάθε χρόνο στην επέτειό τους ο Χιου δεν παραλείπει να της εκφράζει δημοσίως τον έρωτά του. Χθες το ζευγάρι γιόρτασε 22 χρόνια γάμου και ο Τζάκμαν ανέβασε στο Instagram του μια φωτογραφία τους την οποία συνόδεψε με λόγια αγάπης.

«Πιστεύω στη ζωή πρέπει να βλέπουμε και να μας βλέπουν οι σημαντικοί άνθρωποι που μας περικλείουν. Ντεμπ, από την πρώτη μέρα το έχουμε αυτό. 22 χρόνια μετά όλο αυτό γίνεται ακόμα πιο βαθύ. Εσύ και τα παιδιά είστε το μεγαλύτερο δώρο που έλαβα ποτέ. Σ 'αγαπώ αιώνια στο χρόνο και σε όλο τον κόσμο».

Κλείσιμο


Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός έχει μιλήσει για το πώς γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του. «Ηταν η πρώτη μου δουλειά μετά τη δραματική σχολή ‒ ήταν κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Φοβόμουν. Η Ντεμπ ήταν μεγάλη σταρ. Πέρασαν να με πάρουν και εκείνη ήταν στην μπροστινή θέση του αυτοκινήτου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας, γύρισε στο μέρος μου, μου πρότεινε το χέρι της και έβγαλε τα γυαλιά ηλίου. «Γεια, είμαι η Ντέμπορα Λι Φαρνές , χαίρομαι που σε γνωρίζω». Σκέφτηκα πως πραγματικά μου αρέσει αυτό το κορίτσι. Μετά από 6 περίπου εβδομάδες γυρισμάτων. Κάναμε ήδη πολλή παρέα και τότε συνειδητοποίησα πως έχω ερωτευτεί την πρωταγωνίστρια της σειράς όπου έπαιζα. Αυτό είναι από τα πράγματα που δεν κάνεις, είναι αντιεπαγγελματικό και σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Για μία εβδομάδα δεν της μιλούσα. Και μετά σκέφτηκα πως αυτή δεν είναι σωστή τακτική. Τελικά κάλεσα 20 άτομα από τη σειρά για δείπνο στο σπίτι. Της ζήτησα να με βοηθήσει με το γλυκό. Ο πατέρας μου ήταν φοβερός μάγειρας και με είχε μάθει να φτιάχνω Crêpes Suzette. Μου φάνηκε καλή ιδέα. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν γύρισε και μου είπε «εδώ και μία εβδομάδα δεν μου μιλάς. Τι συμβαίνει;». Και της απάντησα. «Την έχω πατήσει μαζί σου. Θα το ξεπεράσω. Συγγνώμη». Και μου λέει. «Αλήθεια; Γιατί νομίζω πως και εγώ την έχω πατήσει μαζί σου». Ήταν το τελευταίο που περίμενα να ακούσω».

Hugh Jackman and Wife Deborra-Lee Furness (The Wolverine | Logan) (2013)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης