Sex and the city 3: Σκέφτονται να «σκοτώσουν» τη Samantha Jones

Sex and the city 3: Σκέφτονται να «σκοτώσουν» τη Samantha Jones

Η Sarah Jessica Parker, η οποία είναι και παραγωγός στις κινηματογραφικές ταινίες, πήρε το θέμα στα χέρια της  

Sex and the city 3: Σκέφτονται να «σκοτώσουν» τη Samantha Jones
Πριν μερικές εβδομάδες η Αμερικανίδα ηθοποιός Kim Cattrall, σε μία σπάνια συνέντευξή της στον Piers Morgan, έσπασε τη σιωπή της για την τρίτη ταινία
του Sex And The City και αποκάλυψε ότι έχει αρνηθεί πολλάκις στο παρελθόν ότι θα συμμετάσχει σε αυτή. 

Μετά την άρνηση της ηθοποιού, οι παραγωγοί σκέφτονται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για να μπορέσουν τελικά να βγάλουν την τρίτη πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας. 

Κλείσιμο
Η Sarah Jessica Parker, η οποία είναι και παραγωγός στις κινηματογραφικές ταινίες, πήρε το θέμα στα χέρια της και σκέφτεται πολύ σοβαρά να «σκοτώσει» τη Samantha Jones, ώστε να βγει κανονικά η ταινία με τις τρεις πρωταγωνίστριες. 

Σύμφωνα με το RadarOnline: «Η Sarah και η Kim έχουν πολύ άσχημες σχέσεις στην πραγματική ζωή, με την Sarah να κατηγορεί εκείνη για το τέλος της τρίτης ταινίας. Έτσι αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος να προχωρήσουν με τα γυρίσματα είναι να σκοτώσουν τον ρόλο της Samantha».



Στη σειρά, η Samantha Jones ήταν μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες, είχε άστατη ζωή και οπότε θα ήταν εύκολο να γραφτεί ότι πέθανε.

Οι κακές σχέσεις της Kim Cattrall με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες, δεν είναι μυστικό, καθώς και η ίδια το παραδέχθηκε στην τελευταία της συνέντευξη, λέγοντας ότι δεν έχουν και πολλά κοινά. 

«Συνήθως αυτό που συμβαίνει σε μια υγιή σχέση είναι ότι κάποιος που σε θέλει για μια δουλειά σε παίρνει τηλέφωνο και σε ρωτάει αν είσαι διαθέσιμος και αν του πεις σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι αλλού τώρα, τότε σου εύχονται καλή τύχη. Αυτό δεν συνέβη εδώ και η σχέση μοιάζει κάπως τοξική... Όλες έχουν παιδιά και είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Όταν η σειρά έληξε πέρασα τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, γι' αυτό δεν τις βλέπω. Τα κοινά που είχαμε ήταν στη σειρά και η σειρά τελείωσε. Έχω προχωρήσει και στα εξήντα μου αυτό σημαίνει να παίρνω αποφάσεις για μένα», τόνισε η Kim Cattrall. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης