Halle Berry: «Ντεμπούτο» σε Instagram και Twitter με τόπλες φωτογραφία

Halle Berry: «Ντεμπούτο» σε Instagram και Twitter με τόπλες φωτογραφία

Χαμένη μέσα στην φύση, η Halle δείχνει στους θαυμαστές της πλάτη της, πάνω στην οποία πέφτουν τα μακριά, καστανά μαλλιά της

Halle Berry: «Ντεμπούτο» σε Instagram και Twitter με τόπλες φωτογραφία
Μπορεί να άργησε λίγο, ωστόσο, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Halle Berry αποφάσισε να κάνει το «ντεμπούτο» της στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram στο Twitter και η πρώτη της ανάρτηση ήταν απίστευτα σέξι.

Κι όμως, η 49χρονη σταρ του Χόλιγουντ και μητέρα δύο παιδιών αποφάσισε να «ανεβάσει» και στους δύο λογαριασμούς μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να ποζάρει τόπλες. Χαμένη μέσα στην φύση, η Halle δείχνει στους θαυμαστές της πλάτη της, πάνω στην οποία πέφτουν τα μακριά, καστανά μαλλιά της.

Κλείσιμο
«Γεια σε όλους», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την επίμαχη εικόνα η ηθοποιός η οποία αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι θέλει να αρχίσει να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της εικόνες που αντανακλούν τα συναισθήματα και την φιλοσοφία της.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Οκτώβριο η Halle χώρισε από τον συζυγό της και επίσης ηθοποιό, Olivier Martinez. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2013 και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους απέκτησε το πρώτο του παιδί. Το παραμύθι, όμως, δεν κράτησε για πολύ, αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Οι φήμες περί τίτλων τέλους «οργίαζαν» πολύ καιρό και το ζευγάρι τους επιβεβαίωσε. Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν έκαναν λόγο για μια επίπονη αλλά αναγκαία απόφαση που έπρεπε να λάβουν.

Η σέξι φωτογραφία που «ανέβασε» η ηθοποιός


Η Halle στο Instagram


...και η Halle στο Twitter

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης