Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Πίνω 14 μπουκάλια την ημέρα...και έχω σκοτώσει δύο λιοντάρια»

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Πίνω 14 μπουκάλια την ημέρα...και έχω σκοτώσει δύο λιοντάρια»

Εξομολογήθηκε ότι πίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ αποκάλυψε ότι έχει σκοτώσει δύο λιοντάρια, σε ταξίδι του στην Αφρική, όταν το αυτοκίνητο όπου οδηγούσε σταμάτησε μέσα στη ζούγκλα!

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Πίνω 14 μπουκάλια την ημέρα...και έχω σκοτώσει δύο λιοντάρια»
«Αν ξεκινήσω να πίνω, δεν μπορώ να πιω σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Μπορώ να καταναλώσω, 12, 13 και 14 μπουκάλια την ημέρα» είπε ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, σε συνέντευξη του στη «Daily Mirror». Όπως εξομολογήθηκε, είναι ικανός να πίνει από το πρωί που ξυπνάει, μέχρι το βράδυ που πέφτει στο κρεββάτι: ««Η μέρα μου ξεκινά με σαμπάνια ή κόκκινο κρασί, λίγο πριν τις 10 το πρωί. Μετά πίνω ξανά σαμπάνια. Mετά λικέρ (pastis), περίπου μισό μπουκάλι. Έρχεται η ώρα του φαγητού, που συνοδεύω με δυο μπουκάλια κρασί. Το απόγευμα, πίνω σαμπάνια, μπίρα και περισσότερο λικέρ κατά τις 17:00, για να τελειώσω το μπουκάλι που ξεκίνησα το πρωί. Αργότερα, προτιμώ να πιώ βότκα ή ουίσκι» δήλωσε για τους εξουθενωτικούς ρυθμούς που πίνει. Και πρόσθεσε «Ποτέ είμαι εντελώς μεθυσμένος. Απλά ζαλισμένος. Το μόνο που χρειάζιμαι είναι ένας δεκάλεπτος υπνάκος, λίγο ροζέ κρασάκι και νιώθω φρέσκος σαν μαργαρίτα!».

Ο ηθοποιός που πρόσφατα έχει υποβληθεί σε εγχείρηση bypass στην καρδιά, είπε ότι παρά την ανησυχία των γιατρών για την υγεία του, ο ίδιος δεν μπορεί να αντισταθεί στην «ευφορία» που του δημιουργεί το ποτό και ότι ξεκινά να πίνει όταν αισθάνεται ότι «βαριέται».

Στην ίδια συνέντευξη , ο 63χρονος Γάλλος ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει σκοτώσει δύο λιοντάρια, σε ταξίδι του στην Αφρική. « Σκότωσα δύο λιοντάρια κάποτε και κατάλαβα γιατί τα λιοντάρια είναι οι βασιλιάδες της ζούγκλας». Όπως εξήγησε το έκανε για να σώσει τον εαυτό του, όταν η μηχανή του αυτοκινήτου του σταμάτησε μέσα στη ζούγκλα. «Φαντάσου να οδηγείς και η μηχανή να σταματά. Βγαίνεις έξω και στον δρόμο σου συναντάς τα λιοντάρια. Έτσι, πυροβολείς για να τα τρομάξεις. Δεν κινήθηκαν! Δεν πήγα εκεί για σαφάρι.  Πήγα στην Αφρική, για την Αφρική»

Κλείσιμο
Ο εθισμός του Ντεπαρντιέ στο ποτό, φαίνεται ότι κρατάει χρόνια. Το 2011, ο Γάλλος ηθοποιός., υπό την επήρρεια αλκοόλ, ούρησε κατά τη διάρκεια πτήσης. Λίγο πριν την απογείωση ο ηθοποιός είχε ζητήσει να πάει στην τουαλέτα, και όταν η  αεροσυνοδός του ζήτησε περιμένει 15 λεπτά μέχρι να απογειωθεί το αεροπλάνο, εκείνος άρχισε να φωνάζει: «Θέλω να ουρήσω!». Και εκείνη τη στιγμή σηκώθηκε ούρησε μπροστά στους έκπληκτους συνεπιβάτες του.

Πέρυσι τον Μάιο, αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο αξίας 4.000 ευρώ, όταν πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης