Beyonce - Jay Z: Κλείνουν τα στόματα περί χωρισμού με ένα τρυφερό φιλί

Beyonce - Jay Z: Κλείνουν τα στόματα περί χωρισμού με ένα τρυφερό φιλί

Τα MTV Video Music Awards ήταν για τη διάσημη τραγουδίστρια και τον ράπερ η ευκαιρία για να βάλουν τέλος σε όσα ακούγονται τελευταία για το γάμο τους

Beyonce - Jay Z: Κλείνουν τα στόματα περί χωρισμού με ένα τρυφερό φιλί
Kαιρό τώρα οι φήμες θέλουν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της διεθνούς showbiz να χωρίζει. Η Beyonce και ο Jay Z περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να κλείσουν τα στόματα, μιας και μέχρι τώρα δεν είχαν δώσει κάποια επίσημη απάντηση στα δημοσιεύματα.

Τα MTV Video Music Awards ήταν για τη διάσημη τραγουδίστρια και τον ράπερ η ευκαιρία για να βάλουν τέλος σε όσα ακούγονται τελευταία για το γάμο τους. Η Beyonce και η Jay Z δε χωρίζουν!

Με μια ζεστή αγκαλιά και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα το ζευγάρι έδειξε πόσο αγαπημένο είναι όταν ο Jay Z ανέβηκε στη σκήνη κρατώντας στα χέρια του τη μικρή Blue Ivy. Η 33χρονη σταρ πήρε το βραβείο της από τον σύζυγό της και τη μικρή τους κόρη ενώ η συγκίνησή της ήταν τόσο μεγάλη που δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα on stage.

«Δεν έχω τίποτα να πω, αλλά είμαι γεμάτη με τόση ευγνωμοσύνη» δήλωσε η Beyonce. «Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή τη στιγμή. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Blue σ' αγαπώ. Αγαπημένε μου, σ 'αγαπώ. MTV, σ 'αγαπώ. Καληνύχτα» είπε η ποπ σταρ.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης