Αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, δεν είναι τυχαίο ότι συγκαταλέγεται στους πιο παράξενους ανθρώπους της σόου μπίζνες. Ο λόγος για τον Ράσελ Μπραντ, ο οποίος εκτός από παράξενος, τώρα μπορεί να θεωρηθεί και... ψεύτης, ή έστω υπερβολικός!
Ο ηθοποιός έκανε μια μάλλον ατυχή δήλωση στην οποία ισχυρίστηκε ότι αφού έκοψε τα ναρκωτικά, κατάφερε σε ένα βράδυ να έχει εννιά οργασμούς!
Μετά που... ξύπνησε προφανώς το συνειδητοποίησε και θέλησε να το μοιραστεί με το κοινό του.
Κλείσιμο
Ο Μπραντ, που την προηγούμενη εβδομάδα «ορκίστηκε» ότι δεν απάτησε ποτέ τη πρώην σύζυγο του, Κέιτ Πέρι, είπε ότι πάντα πρέπει να ικανοποιείς το σύντροφο σου και να μην τον αφήνεις δυσαρεστημένο.
Αυτό όμως που δεν είπε ξεκάθαρα είναι αν εκείνη τη φορά που είχε τους οργασμούς ήταν μόνος του ή με... κόσμο.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.