Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ επιστρέφει το φθινόπωρο του 2025 στη Βόρεια Αμερική με νέα σειρά συναυλιών, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Ο 83χρονος πρώην Beatle ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει 19 εμφανίσεις σε πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά, στο πλαίσιο της συνέχισης της περιοδείας του με τίτλο «Got Back».
Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου στο Παλμ Ντέζερτ της Καλιφόρνια, με τον ΜακΚάρτνεϊ να εμφανίζεται για πρώτη φορά στην πόλη. Μεταξύ των σταθμών της περιοδείας περιλαμβάνονται το Λας Βέγκας, το Ντένβερ, η Μινεάπολη, η Νέα Ορλεάνη, η Ατλάντα, το Νάσβιλ, το Κολόμπους, το Μπάφαλο και το Μόντρεαλ. Η αυλαία θα πέσει στο Σικάγο, με δύο συναυλίες στο United Center, στις 24 και 25 Νοεμβρίου.
Μια ημέρα πριν από την επίσημη ανακοίνωση, ο ΜακΚάρτνεϊ αιφνιδίασε τους θαυμαστές του ανεβάζοντας φωτογραφία στο Instagram stories με δύο πένες κιθάρας, στις οποίες ήταν χαραγμένος ο τίτλος της περιοδείας.
Η νέα σειρά συναυλιών αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης περιοδείας «Got Back» του 2022, η οποία περιλάμβανε 16 εμφανίσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε Αυστραλία, Νότια Αμερική και Ευρώπη, με τελευταία στάση το Λονδίνο τον Δεκέμβριο του 2023.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ