Η ηθοποιός του «Game of Thrones» έκανε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, με την οποία μοιράστηκε μερικές τρυφερές φωτογραφίες με τον Βρετανό αριστοκράτη.
Η πρώτη φωτογραφία έδειχνε την 28χρονη ηθοποιό και τον Πίρσον να φιλιούνται παθιασμένα. Σε μια άλλη, το ζευγάρι αγκαλιάζεται σε μια υπαίθρια βεράντα, ενώ σε ένα τρίτο στιγμιότυπο οι δυο τους ποζάρουν μπροστά από ένα αερόστατο. Η ηθοποιός κατέγραψε, επίσης, διάφορα ταξίδια με τον Πίρσον, με τους δύο να κάθονται σε μια βάρκα και να ποζάρουν στην κορυφή ενός χιονισμένου βουνού, μεταξύ άλλων.
Η Τέρνερ και ο Πίρσον ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από έναν χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023, όταν φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται στο Παρίσι. Εκείνη την εποχή, η Βρετανίδα σταρ είχε μόλις χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της, Τζο Τζόνας, έναν μήνα πριν.
Κλείσιμο
Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 και έχουν δύο κόρες, την 4χρονη Γουίλα και τη 2χρονη Ντελφίν.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.