ΗΝαόμι Κάμπελ απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να έχει διαμάχη με τη Ριάνα.
Μετά από ένα βίντεο από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τις δύο γυναίκες να μη μιλάνε καν, οι φήμες τις θέλουν να έχουν τσακωθεί.
Συγκεκριμένα, η Ριάνα φαίνεται να περνάει μπροστά από το μοντέλο, χωρίς καν να την κοιτάει, ενώ δεν προσπάθησε ούτε να τη χαιρετήσει αργότερα.
Μιλώντας στους New York Times, η Ναόμι Κάμπελ εξήγησε ωστόσο, πως δεν έχει συμβεί τίποτα ανάμεσά τους, ενώ τόνισε πως δεν θα επιτρέψει στον Τύπο να γράψει ψέματα.
«Δεν πρόκειται να αφήσω τον κόσμο να βάλει δύο μαύρες γυναίκες να μαλώσουν μεταξύ τους», είπε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας, το μοντέλο πρόσθεσε: «Είμαστε δύο γυναίκες με παιδιά, μητέρες».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.