Οι δύο ηθοποιοί είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2014, St. Vincent
Η Ναόμι Γουότς ανέβασε μια selfie φωτογραφία με τον Μπιλ Μάρεϊ στον λογαριασμό της στο Instagram.
Η 55χρονη ηθοποιός και ο 73χρονος πρωταγωνιστής του «Ghostbusters» είχαν πρωταγωνιστήσει στην κωμική ταινία του 2014, «St. Vincent».
Στη φωτογραφία, η Γουότς και ο Μάρεϊ ποζάρουν χαμογελαστοί φορώντας γυαλιά ηλίου. Μάλιστα, η Βρετανίδα ηθοποιός γνωστοποίησε ότι βρίσκονται στο διάσημο Φεστιβάλ Telluride, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Κολοράντο της Αμερικής.
«Επανενωθήκαμε και είναι τόσο ωραία. Ακριβώς η θεραπεία που χρειαζόμουν. Εδώ στο διάσημο Φεστιβάλ Telluride με τον Μπιλ Μάρεϊ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία περιλαμβάνει μια φωτογραφία της ηθοποιού με έναν σκύλο μολοσσό.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.