50 Cent: Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για το ντοκιμαντέρ του ράπερ για τον Diddy

50 Cent: Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για το ντοκιμαντέρ του ράπερ για τον Diddy

Πριν από λίγους μήνες, έγινε γνωστό ότι ο ράπερ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον αντίπαλό του

50_cent_-_diddy
Ο 50 Cent ετοιμάζει, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μήνες, ντοκιμαντέρ για τον Diddy.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, το ντοκιμαντέρ του 50 Cent για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του Diddy αγοράστηκε από το Netflix.

Οι πηγές δήλωσαν ότι υπήρξε ένας μαζικός «πόλεμος» προσφορών για το ντοκιμαντέρ - του οποίου την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία G-Unit Film and Television Studios του 50 Cent -, καθώς πολλά δίκτυα και streaming πλατφόρμες προσπάθησαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα.
Κλείσιμο
Τελικά, το Netflix αναδείχθηκε νικητής με πηγές να πληροφορούν το TMZ ότι το ντοκιμαντέρ θα βγει σχετικά γρήγορα στη streaming υπηρεσία.

Αυτή η είδηση έρχεται αφότου ο Diddy έλαβε μια ακόμη μήνυση την Τρίτη, με το μοντέλο Κρίσταλ Μακ Κίνεϊ να τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση το 2003.

Μάλιστα, λίγες μόλις ημέρες νωρίτερα κυκλοφόρησαν πλάνα ασφαλείας από το 2016 στα οποία ο μεγιστάνας της μουσικής χτυπούσε την πρώην σύντροφό του, Cassie σε διάδρομο ξενοδοχείου. Η Cassie είχε κατηγορήσει πέρυσι τον Diddy για κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση. Η μήνυση συμβιβάστηκε εξωδικαστικά μία ημέρα αργότερα.

Στο απολογητικό του βίντεο -που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο- ο Diddy ζήτησε συγγνώμη και χαρακτήρισε το περιστατικό με την Cassie μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής του. Ο Diddy εξακολουθεί να αντιμετωπίζει άλλες κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, τις οποίες έχει αρνηθεί.

Αναφορικά με τη σχέση του 50 Cent με τον Diddy, ο πρώτος έχει καταφύγει συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τοποθετηθεί σχετικά με τους ισχυρισμούς.

Οι 2 ράπερς βρίσκονται σε διαμάχη εδώ και σχεδόν 2 δεκαετίες - από το 2006, όταν ο 50 Cent κυκλοφόρησε ένα κομμάτι με τίτλο «The Bomb», στο οποίο ισχυριζόταν ότι ο Diddy γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Notorious B.I.G.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαζωνάκη για την περιουσία του

Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια ΝΔ - Τα παρουσίασε ο Μητσοτάκης με TikTok

Τέσσερις συλλήψεις για τα 200 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά - Ο Αλβανός εγκέφαλος και τα πακέτα που έγραφαν Sparta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης