Γιώργος Μαζωνάκης: Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα για την περιουσία του

Γιώργος Μαζωνάκης: Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα για την περιουσία του

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια μάνατζερ του τραγουδιστή και άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του - Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα για την περιουσία του
mazwnakis-makk
Η αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσω, είναι σύμφωνα με πληροφορίες το στενό συγγενικό πρόσωπο με το οποίο έχει δικαστική διαμάχη ο γνωστός τραγουδιστής.

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια μάνατζερ του τραγουδιστή και άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Κατά την ανακοίνωση, μάλιστα, χθες, Τετάρτη, «έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».
201409050947520_2010_VASO_MAZONAKI_GIORGOS_MAZONAKIS_492014
Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά:
«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».
202007160822490_7427_VASO_MAZONAKI_GIORGOS_MAZONAKIS_1572020

«Έχουν μαλώσει και στο παρελθόν για οικονομικά θέματα»
Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Πρωινό», ο ίδιος είχε τσακωθεί ξανά στο παρελθόν, με την αδερφή του για οικονομικά θέματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1gu5u4wdgix)

«Είχαν μαλώσει και στο παρελθόν, για οικονομικά θέματα. Είχανε απομακρυνθεί κατά το παρελθόν. Από το 2015», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο, υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του, όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση. Την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά».

«Και εμένα μου είχε έρθει μια σοκαριστική πληροφορία»
είπε η Δανάη Μπάρκα
H δικαστική διαμάχη συζητήθηκε και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η Δανάη Μπάρκα είναι στενάχωρο όλο αυτό, ωστόσο τόνισε πως η κίνηση του τραγουδιστή ήταν σωστή εφόσον αισθάνθηκε πως απειλείται.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1guapu1fjxd)

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε πως είχε ακούσει τι συμβαίνει, όμως νόμιζε ότι ήταν απλώς φήμη. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς, σωστά έπραξε. Αν νιώθεις, δηλαδή, ότι απειλούνται πράγματα τα οποία σου ανήκουν, τα έχεις δουλέψει και τα έχεις "πονέσει", δυστυχώς όποιο και να είναι το πρόσωπο και όσο κοντά και να έχετε υπάρξει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και τότε τον λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος ανέφερε:

«Για την προσωπική του ζωή δεν ξέρουμε τίποτα. Κάποια στιγμή μας μίλησε για τη μητέρα του και γι’ αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με εκείνη και τους γονείς του, αλλά ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν αφήνει καμία πτυχή της προσωπικής του ζωής ανοιχτή. Ξέρετε κάτι; Συγγνώμη, θα το πω… είχα ακούσει κάτι, είχε έρθει κάτι στα αφτιά μου, είπα ότι είναι παροδικό και θα περάσει, αλλά τώρα με εξέπληξε η εξέλιξη της υπόθεσης».

«Και εμένα μου είχε έρθει μια πληροφορία σοκαριστική, αλλά και εγώ νόμιζα ότι μπορεί να είναι και φήμη. Αυτά τα πολύ έντονα – ειδικά από ανθρώπους που μπορεί να τους έχεις συνδυάσει μαζί - είναι σοκαριστικά. Να έχει μια θετική έκβαση για τον Γιώργο Μαζωνάκη όλο αυτό», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε βίντεο: Γιώργος Μαζωνάκης: Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα για την περιουσία του
Γιώργος Μαζωνάκης: Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα για την περιουσία του


Ειδήσεις σήμερα:

Έλληνες πεζοναύτες «πολέμησαν» με αντίγραφο πανοπλίας 3.500 ετών - Δείτε τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Βαρβάκειο Λύκειο - 200 χρόνια ιστορίας: Το πρότυπο σχολείο της αριστείας και οι διαχρονικοί πολέμιοί της

Ο λευκός φάκελος που «πρόδωσε» την προϊσταμένη των εφοριακών στην Χαλκίδα και τα ονόματα δίπλα στα ποσά που εισέπρατταν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης