Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια ΝΔ - Τα παρουσίασε ο Μητσοτάκης με TikTok

Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια ΝΔ - Τα παρουσίασε ο Μητσοτάκης με TikTok

Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού, έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Γιάννης Λουλούδης

mpasok-mitsotakis-xr_2
Τα πρώτα παπούτσια με το έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε χθες με βίντεο στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.



Δημιουργός των παπουτσιών είναι ο 20χρονος Γιάννης Λουλούδης με καταγωγή από τη Ρόδο. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram εξήγησε ότι πρόκειται για «ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας» ενώ στον ΑΝΤ1 είπε ότι δεν είναι προς πώληση.

«Ξεκίνησα από 13 ετών, στα 17 ξεκίνησε το πρώτο κατάστημα, στα 18 το δεύτερο και τώρα πάω για το τρίτο στο Ντουμπάι» είπε στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λουλούδης. Όπως είπε έφτιαξε τρία ζευγάρια, το ένα το πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι νο46 και το δεύτερο ο γιος του Κωνσταντίνος, νο 45.

Αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της απόφασης που πήρε, είπε ότι είχα έρθει σε επαφή με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και συζητήσαμε να τα φτιάξουμε και να τα πάμε στο Μαξίμου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1gw5q52ipd5)


«Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση» πρόσθεσε ο νεαρός δημιουργός στην ανάρτησή του στο Instagram.



«Επιτέλους έχουμε και εμείς τα δικά μας!» έγραψε στη δική του ανάρτηση για τα παπούτσια ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Ο Γιάννης Λουλούδης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης των καταστημάτων flowerkickz στην οδό Κορνάρου στην Αθήνα και στην Ρόδο, στην ομώνυμη ιστοσελίδα αναφέρει ότι «πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας προσφέρουμε τα πιο αποκλειστικά προϊόντα που διατίθενται σήμερα στην αγορά».

«Είμαστε παθιασμένοι με τα αθλητικά παπούτσια και την ένδυση και καταλαβαίνουμε ότι είναι κάτι περισσότερο από απλά είδη μόδας- είναι επενδύσεις. Γι' αυτό και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην προμήθεια των προϊόντων μας, διασφαλίζοντας ότι προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα στους πελάτες μας. {...}. Είτε είστε περιστασιακός χρήστης αθλητικών παπουτσιών είτε σοβαρός συλλέκτης, η Flower Kickz έχει κάτι για όλους. Ψωνίστε μαζί μας online ή επισκεφθείτε τα φυσικά μας καταστήματα για να βιώσετε τη διαφορά της Flower Kickz» προστίθεται στην περιγραφή της επιχείρησης.

Πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 17 ετών, ο Γιάννης Λουλούδης είχε παρουσιάσει τα παπούτσια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ τα οποία στα πλάγια είχαν τον πράσινο ήλιο -σύμβολο του κόμματος-, ενώ στο εσωτερικό της γλώσσας υπήρχε η φράση «λεφτά υπάρχουν».

Το κάθε ζευγάρι κόστιζε τότε 280 ευρώ με το ΠΑΣΟΚ να εκφράζει την ενόχλησή του οδηγώντας τον νεαρό δημιουργό στη απόφαση να σταματήσει την παραγωγή του. Όπως είχε δηλώσει τότε είχε παρασκευάσει μόλις 100 ζευγάρια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ce5vpemlxzft)

Ειδήσεις σήμερα:

Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαζωνάκη για την περιουσία του

Γιατί είναι τόσο viral τα βίντεο από τη Βόρεια Θάλασσα με τα πλοία που χτυπούν στα κύματα

Βρήκαν πάνω από 200 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες στο λιμάνι του Πειραιά - Τέσσερις συλλήψεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης