Sean Combs: Αντιμετωπίζει νέα μήνυση για σεξουαλική επίθεση

Sean Combs: Αντιμετωπίζει νέα μήνυση για σεξουαλική επίθεση

Πρόκειται για την έκτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση εναντίον του μεγιστάνα της χιπ-χοπ

diddy_14
Ο μεγιστάνας της χιπ-χοπ Sean «Diddy» Combs αντιμετωπίζει νέα αγωγή από το πρώην μοντέλο Κρίσταλ Μακ Κίνεϊ, η οποία ισχυρίζεται ότι την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ στο στούντιο ηχογράφησής του στη Νέα Υόρκη το 2003.

Αυτό έρχεται λίγες ημέρες αφότου ο Combs δήλωσε ότι ανέλαβε «πλήρη ευθύνη» για τον ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του Cassie, μετά την εμφάνιση ενός βίντεο με το περιστατικό.

Η νέα μήνυση - η έκτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση που κατατίθεται εναντίον του Combs μέσα σε έξι μήνες - ισχυρίζεται ότι η Μακ Κίνεϊ, τότε 22 ετών, γνώρισε τον Combs σε μια εκδήλωση για την Εβδομάδα Μόδας των Ανδρών σε ένα εστιατόριο του Μανχάταν.
Κλείσιμο
«Μόλις κάθισε, ο Combs έκανε μια πολύ δημόσια επίδειξη προσεγγίζοντας την ενάγουσα με σεξουαλικό τρόπο, η οποία συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του δείπνου», αναφέρεται στην κατάθεση. «Καθ' όλη τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεών τους, ο Combs φλέρταρε, στα όρια της ασέλγειας, καθώς έσκυβε απέναντι από το τραπέζι προς το μέρος της. Ο Combs, επίσης, έδινε στην ενάγουσα αλκοόλ, γεμίζοντας συνέχεια το ποτήρι της με κρασί».

Αργότερα εκείνο το βράδυ, ο Combs προσκάλεσε την Μακ Κίνεϊ στο στούντιο ηχογράφησης του, όπου η γυναίκα ισχυρίζεται ότι της δόθηκε αλκοόλ και μαριχουάνα που τώρα πιστεύει ότι είχε μέσα ναρκωτικά, σύμφωνα με την αγωγή. Ο Combs την οδήγησε σε ένα μπάνιο όπου άρχισε να τη φιλάει χωρίς τη συγκατάθεσή της κι έσπρωξε το κεφάλι της προς τον καβάλο του. Αφού εκείνη αρνήθηκε, την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ, υποστηρίζει η αγωγή.

Η Μακ Κίνεϊ αναφέρει ότι λιποθύμησε αμέσως μετά και ξύπνησε σε ένα ταξί, συνειδητοποιώντας ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση.
Crystal_McKinney
H Κρίσταλ Μακ Κίνεϊ σε παλαιότερη εμφάνισή της στο MTV
Ο 54χρονος ράπερ αντιμετωπίζει όλο και περισσότερα νομικά προβλήματα από τότε που η πρώην φίλη του Cassie, το νόμιμο όνομα της οποίας είναι Cassandra Ventura, κατέθεσε μήνυση εναντίον του τον Νοέμβριο, ισχυριζόμενη ότι ο Combs την υπέβαλε σε χρόνια κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένων ξυλοδαρμών και βιασμού. Η αγωγή διευθετήθηκετην επόμενη μέρα, αφού ο Combs, μέσω του δικηγόρου του, δήλωσε ότι «αρνείται σθεναρά» τις κατηγορίες.

Μετά τη μήνυση της Ventura, ακολούθησαν τον ίδιο μήνα άλλες δύο από γυναίκες που κατηγορούσαν τον Combs για βιασμό.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Combs βρέθηκε στο επίεκντρο μετά την προβολή βίντεο στο CNN που τον δείχνει να επιτίθεται στη Ventura σε διάδρομο ξενοδοχείου το 2016. Η επίθεση αντανακλά σε μεγάλο βαθμό μια επίθεση που περιέγραψε η Ventura στη μήνυσή της. Την Κυριακή, ο Combs δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, λέγοντας: «Η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι ασυγχώρητη». Παραλείπει να αναφέρει ονομαστικά τη Ventura.

Η Μακ Κίνεϊ αναφέρει στην καταγγελία της ότι παρακινήθηκε να βγει μπροστά όταν είδε στις ειδήσεις τις αγωγές της Ventura και των υπολοίπων. «Ήξερε ότι είχε ηθική υποχρέωση να μιλήσει», αναφέρει η κατάθεσή της. «Η ενάγουσα επιδιώκει δικαιοσύνη για την ίδια και για κάθε άλλο θύμα του Combs».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου» - Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι στο Αιγάλεω

Η συγγνώμη της Singapore Airlines για την πτήση τρόμου με έναν νεκρό - Νομικά θα κινηθούν οι τραυματίες

Η βοήθεια που έχει φτάσει στη Γάζα μέσω του προσωρινού λιμανιού δεν έχει διανεμηθεί ακόμη, παραδέχεται το Πεντάγωνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης