Αστεία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την αντίδραση της Βικτόρια Μπέκαμ, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της για το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά.
Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας μίλησε στη Vogue και η συζήτησή της με τη δημοσιογράφο κυκλοφόρησε σε βίντεο.
Αν και εστίασε σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα, το σημείο που συζητήθηκε περισσότερο από τη συνέντευξή της ήταν η αντίδρασή της, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά.
«Χριστέ μου, τι; Ουάου. Περίμενε», είπε εμφανώς αναστατωμένη. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι συμβαίνει ακόμα, εκτός κι αν ξέρετε κάτι που εγώ δεν ξέρω, δεν συμβαίνει ακόμα».
Στη συνέχεια, ανέφερε πως ήδη έχει προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο, ενώ εξήγησε και πώς θα ήθελε να την αποκαλούν τα εγγόνια της.
«Την τελευταία φορά που ήμουν με την Άννα Γουίντουρ, τη ρώτησα "Άννα, πώς σε λένε τα εγγόνια σου;" και μου είπε "Άννα". Θεώρησα ότι είναι πολύ κομψό, οπότε ίσως ακολουθήσω αυτή την επιλογή», είπε χαρακτηριστικά.
Αν θα περίμενε πάντως εγγόνια, θα ήταν από τον μεγαλύτερο γιο της, Μπρούκλιν. Εκείνος κι η αγαπημένη του, Νίκολα Πελτζ έχουν εκφράσει και δημόσια την επιθυμία τους να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.