Πανικός για την πανέμορφη αδερφή της Kate Moss

Πανικός για την πανέμορφη αδερφή της Kate Moss

Όλοι θέλουν να κάνουν την 13χρονη ξανθιά το νέο αστέρι της πασαρέλας

Πανικός για την πανέμορφη αδερφή της Kate Moss
Μπορεί τον προηγούμενο μήνα στο γάμο της Kate Moss με τον Jamie Hince όλα τα βλέμματα να ήταν στραμμένα πάνω στη νύφη, αυτό όμως μόνο μέχρι να ανακαλύψουν ένα αγγελικό πρόσωπο ανάμεσα στα παρανυφάκια.

Αυτό δεν ανήκε σε καμία άλλη πλην της μικρής αδερφής της Kate, της Lottie Moss που είναι μόλις 13 ετών, αλλά ήδη για χάρη της σφάζονται παλικάρια αλλά και… πρακτορεία μοντέλων, που θεωρούν ότι ανακάλυψαν μία νέα φλέβα χρυσού.

Το αλαβάστρινο δέρμα της, τα ξανθά της μαλλιά, τα ζυγωματικά της αλλά κυρίως ο τρόπος που πόζαρε έδειξαν στους ειδικούς ότι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και εν προκειμένω η Lottie έχει τη στόφα και το ταλέντο της αδερφής της, μόνο που είναι πολύ πιο όμορφη, δηλαδή συνδυασμός που «σκοτώνει».

Κλείσιμο
Και επειδή πλέον η Kate είναι 37 χρονών καμία όμως δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής να θεωρείται άξια αντικαταστάτριά της, κάποιοι με τη Lottie τρίβουν τα χέρια τους. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα διάσημα μοντέλα δεν φουσκώνουν μόνο τους δικούς τους λογαριασμούς αλλά και όλων των άλλων γύρω τους και ιδίως των πρακτορείων στα οποία ανήκουν.

Η Lottie είναι παιδί του πατέρα της Kate, αλλά από τη δεύτερη σύζυγό του. Ηδη διαφημίζει τα ρούχα της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά οι γονείς της δεν την αφήνουν να μπει στο επάγγελμα πριν την ηλικία των 14 ετών, τότε δηλαδή που ξεκίνησε και η μεγάλη, διάσημη αδερφή της.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης