Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι δεν μιλούν πια μεταξύ τους, με τους δικηγόρους των διαζυγίων τους να αναλαμβάνουν πλέον κάθε επικοινωνία μεταξύ τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.
Το ζευγάρι μίλησε ο καθένας ξεχωριστά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάληξη του γάμου τους που διήρκεσε 14 μήνες, αφού ο ιρανικής καταγωγής ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την 41χρονη ποπ σταρ, αυτή την εβδομάδα.
Αλλά παρ' όλα αυτά, στην πραγματικότητα δεν έχουν πει ούτε μια λέξη ο ένας στον άλλον, αναφέρει το US Weekly.
Εντωμεταξύ, πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι κάθε επικοινωνία μεταξύ των δύο έληξε στη συνέχεια από τότε που ο Ασγκάρι τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι της τραγουδίστριας αυτή την εβδομάδα.
Το πρακτορείο ανεφέρει ότι όλη η επικοινωνία, οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις για τις διαδικασίες διαζυγίου θα γίνονται πλέον από τις νομικές ομάδες του καθενός.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.