Σε χέρια ελληνικά αφέθηκε η Μέγκαν Φοξ! Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός είναι μία από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του εξώφυλλου του φετινού τεύχους τουSports Illustrated. Η Αμερικανίδα καλλονή πόζαρε με αποκαλυπτική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτηενώ τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.
Η Φοξ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό είπε πως ελπίζει ότι ο κόσμος θα την εκτιμήσει όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά για την προσωπικότητά της.
Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το SI, η Φοξ είπε ότι καταλαβαίνει πως «το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς σε κάποιον είναι η εξωτερική του εμφάνιση» εκείνη όμως θα ήθελε όπως είπε «όλοι να παρατηρούν την αύρα μου». «Έχω μια αύρα και είναι ξεχωριστή», είπε χαρακτηριστικά.
«Αυτό που θέλω περισσότερο να ξέρει ο κόσμος γαι μένα είναι ότι είμαι μια γνήσια ψυχή που θέλει να ανήκει πραγματικά κάπου και να μην χρειάζεται να ζω πάντα ως παρεξηγημένη. Αν δεν σε σέβονται, αυτό σε καταρρακώνει. Και αν γίνεται διαρκώς, αυτό φθείρει την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό σου. Θέλω όλοι οι άνθρωποι και όχι μόνο οι γυναίκες να σέβονται το σώμα τους και τον εαυτό τους».
Η φωτογράφιση που έγινε σε παραλία του Άγιου Δομίνικου έκανε τη Φοξ να νιώθει ακόμα πιο σέξι. «Όταν είμαι στη φύση είμαι περισσότερο ο εαυτός μου και επομένως νιώθω πιο σέξι».
Κοιτάζοντας τον φακό, είπε ότι οι φωτογραφίες ήταν από τις «καλύτερες φωτογραφίες που έχω βγάλει ποτέ».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.