Σακίρα: Η οικογένεια του Ζεράρ Πικέ ανυπομονεί... να φύγει η τραγουδίστρια για Μαϊάμι

Σακίρα: Η οικογένεια του Ζεράρ Πικέ ανυπομονεί... να φύγει η τραγουδίστρια για Μαϊάμι

Η κατάσταση πλέον μεταξύ του πρώην ζευγαριού είναι ανεξέλεκτη

shakira-mother3
Η οικογένεια του Ζεράρ Πικέ φέρεται να αγωνιά για την αποχώρηση της Σακίρα από την Ισπανία, καθώς ο χωρισμός της Κολομβιανής τραγουδίστριας με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Sandra Aladro στην εκπομπή «El programa de Ana Rosa», η Σακίρα ήθελε να φύγει από την Ισπανία εδώ και πολύ καιρό, αλλά έμεινε λόγω του πατέρα της, που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του. Ωστόσο, ο Πικέ και η οικογένειά του θέλουν να φύγει από την Ισπανία μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα, με την τοξικότητα μεταξύ του πρώην ζευγαριού να έχει γίνει ανεξέλεγκτη.
shakira_pique_maketa
Η κατάσταση όπως αναφέρεται, έχει αρνητικές επιπτώσεις στα παιδιά που έχουν μαζί και η ένταση είναι τέτοια που πιστεύουν ότι η καλύτερη λύση είναι να φύγει η Σακίρα από την Ισπανία το συντομότερο δυνατό. «Όσο πιο γρήγορα γίνει η μετακόμιση, τόσο το καλύτερο για όλους... τώρα τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση», εξήγησε η Aladro.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Periodico», η μετακόμιση της Σακίρα στο Μαϊάμι πλησιάζει, γεγονός που θα αποτελέσει μεγάλη ανακούφιση για την οικογένεια Πικέ.

«Η τραγουδίστρια σχεδιάζει να μετακομίσει την 1η Απριλίου για να επωφεληθεί από τις σχολικές διακοπές που έχουν οι Αμερικανοί μαθητές εκείνες τις εβδομάδες», ανέφερε η εφημερίδα.
Κλείσιμο

Ο χωρισμός μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ έχει απασχολήσει και σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με την Κολομβιανή τραγουδίστρια να κυκλοφορεί διάφορα τραγούδια που επιτίθενται στον πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και τη νυν σύντροφό του. Όμως και οι δύο πλευρές επιθυμούν να ξεπεράσουν την τοξική κατάσταση και να βρουν έναν τρόπο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους από απόσταση, σε ένα πιο σταθερό περιβάλλον.


Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου ζευγαριού στη Μεθώνη

«Έζησα δεύτερη Γάζα, σκηνές βγαλμένες από πόλεμο» λέει Παλαιστίνιος γιατρός για την τραγωδία στα Τέμπη


Η 23χρονη Ιφιγένεια ήταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στο μοιραίο τρένο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης