Bridgerton: Η Ρούμπι Μπάρκερ νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική - «Θέλω να επιβιώσω και θα το κάνω»

Bridgerton: Η Ρούμπι Μπάρκερ νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική - «Θέλω να επιβιώσω και θα το κάνω»

Δείτε το βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε η ηθοποιός τους διαδικτυακούς της φίλους, για την κατάσταση της υγείας της

ρθβυ
Μία απρόσμενη ανακοίνωση έκανε η Ρούμπι Μπάκερ, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Bridgerton»», σχετικά με την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 25χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε ένα βίντεο, ότι νοσηλεύεται για λόγους ψυχικής υγείας. Αφού διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι είναι καλύτερα, θέλησε να μιλήσει για όσα πέρασε, ενώ μετέφερε και το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με τα θέματα ψυχικής υγείας.



«Θέλω να είμαι ειλικρινής με όλους», είπε στην αρχή του βίντεο και συνέχισε: «Είναι δύσκολα για μένα. Έτσι, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο, από όπου θα πάρω σύντομα εξιτήριο και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου, αν και σκοπεύω να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο, από όπου θα πάρω σύντομα εξιτήριο και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου, αν και σκοπεύω να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τον εαυτό μου». Στη συνέχεια των όσων είπε, πέρασε το μήνυμά της και ενθάρρυνε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις, να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.



Αναλυτικότερα, είπε:

«Θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλους, αν δυσκολεύεστε, σας παρακαλώ, κάντε το για τον εαυτό σας. Κάντε ένα διάλειμμα, σταματήστε να είστε τόσο σκληροί μαζί του. Οι άλλοι ανέκαθεν μού έλεγαν να μην είμαι τόσο σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά δεν είχα καταλάβει ποτέ πραγματικά τι σημαίνει αυτό».

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε, δεν δίστασε να αναφέρει ότι όλο αυτό το διάστημα ένιωθε γεμάτη θυμό και απελπισία, μέχρι που αποφάσισε να αναζητήσει βοήθεια, καθώς αισθανόταν ότι: «κουβαλούσα όλο το βάρος του κόσμου στην πλάτη μου».

«Και τώρα, βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου έχω μια διάγνωση, για την οποία θα σας μιλήσω κάποια άλλη φορά. Αλλά έχω διάγνωση και παίρνω μια απόσταση από τον εαυτό μου και συγχωρώ τον εαυτό μου» είπε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι όπως πήγαινα μέχρι τώρα. Πρέπει να αλλάξω. Αυτό κάνω τώρα, λοιπόν».

Η Βρετανίδα ηθοποιός ευχαρίστησε επίσης την πλατφόρμα του Netflix και την παραγωγό του «Bridgerton», που όπως τόνισε ότι: «μου έδωσαν μια ευκαιρία, που με έσωσαν».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν βλέπω την ώρα να ανταποκριθώ σε όλες τις δεσμεύσεις μου και να έχω μια καλή καριέρα και μια καλή ζωή. Θέλω να επιβιώσω και θα το κάνω. Το ίδιο και εσείς. Αν είστε μαζί μου, είστε σε καλά χέρια. Σας ευχαριστώ».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε


Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα ο Στηβ Μιλάτος

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας

Αστεροειδής τέσσερις φορές μεγαλύτερος από το «Empire State Building» περνά σήμερα κοντά από τη Γη





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης