10 διασημότητες που αφιέρωσαν τα τατουάζ τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα

10 διασημότητες που αφιέρωσαν τα τατουάζ τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα

Μαντόνα, Τζέισον Μομόα, Τζέσικα Άλμπα και άλλα επώνυμα πρόσωπα, που έχουν «χτυπήσει» στο σώμα τους ονόματα, ημερομηνίες και σύμβολα, προκειμένου να εκφράσουν την αγάπη τους στους αγαπημένους τους

alba-momoa-madonna-arthro
Ο καθένας μπορεί να βρει πολλούς τρόπους να εκφράσει την αγάπη και την αφοσίωσή του στα αγαπημένα του πρόσωπα και πολλές φορές, καταφεύγουν σε μόνιμες λύσεις, όπως τα τατουάζ.

Επώνυμα και μη πρόσωπα έχουν γεμίσει το σώμα τους μελάνι, «χτυπώντας» είτε τα ονόματα των αγαπημένων τους, είτε κάποιο συμβολικό σχέδιο, που να θυμίζει κάτι από εκείνους. Ανάμεσά τους μάλιστα, μεγάλα ονόματα, όπως η Μαντόνα, ο Τζέισον Μομόα, η Τζέσικα Άλμπα κ.α. Ας δούμε μερικούς από αυτούς.

1. Τζέισον Μομόα

Μπορεί ο Τζέισον Μομόα να μας έχει συνηθίσει σε ρόλους που το παίζει σκληρός, σε ό,τι έχει να κάνει όμως με τα παιδιά του, ο διάσημος ηθοποιός είναι ένας ευαίσθητος και στοργικός πατέρας. Οι φωτογραφίες του χωρίς πουκάμισο αποκαλύπτουν όχι μόνο τους κοιλιακούς και τους γυμνασμένους μύες του, αλλά και κάτι που μοιάζει με κόκκινες μουντζούρες στο στήθος του. Πρόκειται για ένα τατουάζ για τα παιδιά του με την πρώην σύζυγό του, Λίσα Μπονέ. Ο Μομόα είχε ζητήσει από την κόρη και τον γιο του να αυτοσχεδιάσουν, υπογράφοντας σε ένα χαρτί και αργότερα μετέφερε τις υπογραφές τους, για πάντα στο στήθος τους.

momoa

2. Τζέσικα Άλμπα

Η ηθοποιός του Dark Angel θέλησε να σχεδιάσει το μπράτσο της, με σχέδια αστερισμού των ζωδίων των παιδιών της. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Τζέσικα Άλμπα είχε μοιραστεί αντιπροσώπευε κάθε σύμβολο - Δίδυμοι για τη 10χρονη τότε Honor, Λέων για τον 7χρονο τότε Haven και Αιγόκερω για τον τότε 1χρονο Hayes.

Κλείσιμο
alba

3. Τζον Λέτζεντ και Κριστίν Τέιγκεν

Τα παιδιά έχουν μια μόνιμη θέση στις καρδιές των γονιών τους, και στην περίπτωση του ζεύγους JΤζον Λέτζεντ και Κριστίν Τέιγκεν, τα νήπια έχουν μόνιμη θέση και στο δέρμα των γονιών τους. Το τατουάζ του Λέτζεντ δείχνει τα ονόματα "Chrissy Luna Miles" και η σύζυγός του έχει το ίδιο, αλλά με "Τζον" αντί για το όνομά της. Δυστυχώς, το ζευγάρι έχασε το τρίτο του παιδί, τον Τζακ, λόγω αποβολής και για να τον θυμάται, το μοντέλο σημάδεψε το όνομά του στον καρπό της, ακριβώς πάνω από το υπάρχον οικογενειακό τους τατουάζ.

teigen

4. Τζο Τζόνας

Ο Τζο Τζόνας αλλά και η Σόφι Τέρνερ προτού παντρευτούν, έκαναν τατουάζ για να τιμήσουν τους παππούδες τους. Ενώ η ηθοποιός προχώρησε σε κάτι διακριτικό στο δάχτυλό της, ο Τζόνας αποφάσισε να αποτυπώσει τη vintage φωτογραφία του «PaPa Miller» στο χέρι του.

jonas

5. Μαντόνα

Η Αμερικανίδα σταρ έχει έξι παιδιά, τα βιολογικά της Λούρδη και Ρόκο και τα υιοθετημένα της που ονομάζονται Ντέιβιντ, Μέρσι Τζέιμς και τις δίδυμες Στέλλα και Εστέρ. Ωστόσο μέχρι τα 62 της χρόνια, η Μαντόνα δεν είχε κάνει κανένα τατουάζ στο κορμί της. Τελικά η βασίλισσα της ποπ, χάραξε τα αρχικά γράμματα των ονομάτων των παιδιών της στον καρπό της, ενώ πρόσφατα, μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει ένα άλλο τατουάζ που έγινε για να τη τιμήσει τη μαμά της με τη λέξη «Maman».

madonna

6. Τζόνα Χιλ

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός δεν διστάζει να εκφράσει την αγάπη του για τη μικρότερη αδερφή του, Μπίνι Φέλντσταϊν. Ο Τζόνα Χιλ αποτύπωσε τη φράση «Γεια σου, Μπίνι!» στο χέρι του. Το συγκεκριμένο τατουάζ ήταν και μία τρυφερή χειρονομία για τον πρώτο ρόλο της Φέλντσταϊν στο Broadway, για να δείξει την υποστήριξη του.

hill

7. Αγέσα και Στέφεν Κάρι

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ΝΒΑ - ο Στέφεν και η Αγέσα Κάρι - έκαναν πανομοιότυπα σχέδια χαραγμένα στο σώμα τους, προς τιμήν των μικρών τους. Τα τρία γεωμετρικά σύμβολα ζώων που επέλεξαν, είχαν μια ιδιαίτερη σημασία για κάθε ένα από τα παιδιά τους. Η Ayesha μοιράστηκε ότι ο μικρότερος τους, ο Κάνον, θα είναι για πάντα ο νεαρός λύκος τους. Όσο για τις δύο μεγαλύτερες κόρες τους, επέλεξαν μια πεταλούδα για τη Ράιαν και διάλεξαν έναν μονόκερο για να αναπαραστήσουν το ελεύθερο πνεύμα της Ράιλι.

curry

8. Ορλάντο Μπλουμ

Εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος ηθοποιός, ο Ορλάντο Μπλουμ είναι κι ένας καταπληκτικός πατέρας. Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη του, Κέιτι Πέρι τον έχει επαινέσει δημόσια για τη στάση του απέναντι στην κόρη τους, Ντέιζι και την αγάπη που της δίνει.

Το ίδιο όμως, ισχύει και για τον μεγαλύτερο γιο του από τον προηγούμενο γάμο του με την Μιράντα Κερ, τον Φλιν. Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει κάνει ένα τατουάζ με το όνομα του γιου του στον πύχη του χεριού του. Όμως, αντί να χρησιμοποιήσει «κλασσικά» γράμματα, επέλεξε να γράψει το όνομα Φλιν, με κώδικα Μορς. Η πρώτη προσπάθεια ωστόσο, δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ο ηθοποιός μπέρδεψε τους χαρακτήρες κι έγραψε «Φριν». Λίγο καιρό μετά, το διόρθωσε.

orlando

9. Ντρου Μπάριμορ

Η διάσημη παρουσιάστρια που έχει κατακτήσει την αμερικανική τηλεόραση, έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές και δημόσια, την τεράστια αγάπη που τρέφει για τα δύο παιδιά της, Όλιβ και Φράνκι, που απέκτησε με τον Γουίλ Κόπελμαν.

Μάλιστα, στο παρελθόν μοιράστηκε η ίδια με το κοινό της το τατουάζ που έκανε στον καρπό της κι είναι αφιερωμένο στα παιδιά της. Αρχικά, είχε γράψει μόνο τα ονόματά τους, όμως πρόσφατα το «αναβάθμισε» γράφοντας και μία ακόμα συμβολική φράση.

barrymoore
«Σπίτι είναι εκεί που είμαστε εμείς», έγραψε η Ντρου Μπάριμορ, εξηγώντας σε τηλεοπτική της εκπομπής, πως αυτή η ατάκα ήταν το «μάντρα» της τα τελευταία 5 χρόνια και της έδινε δύναμη.

Με δάκρυα στα μάτια, εξήγησε στο κοινό της ότι παλιότερα ζούσε σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και ένιωθε λυπημένη, που δεν παρείχε στα παιδιά της τη ζωή που σχεδίαζε για εκείνα. Κάποια στιγμή όμως, συνειδητοποίησε πως «ένα σπίτι μπορεί να είναι οπουδήποτε, αρκεί να είναι μαζί τους».

10. Μπρούκλιν Μπέκαμ

Τελευταίος και καλύτερος έρχεται ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ. Ο Μπρούκλιν έχει συνολικά πέντε τατουάζ, αφιερωμένα στη σύζυγό του πλέον, Νίκολα Πελτζ. Αυτό όμως, που κάνει τη διαφορά βρίσκεται ψηλά στην πλάτη του και είναι ένα ολόκληρο ερωτικό γράμμα, συνοδευόμενο από τα μάτια της Αμερικανίδας ηθοποιού.

141194130_705368993677854_2195740755421967981_n

Το τατουάζ γράφει: «Το παντοτινό αγόρι μου. Διάβαζε αυτό κάθε φορά που νιώθεις αγχωμένος. Θέλω να ξέρεις πόσο βαθιά σε αγαπώ. Έχεις την πιο ευγενική καρδιά που συνάντησα ποτέ και ελπίζω να μην περάσει ούτε μέρα χωρίς την αγάπη σου. Νομίζω πως είσαι τόσο καταπληκτικός. Μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα μαζί αν αναπνέεις αργά και έχεις εμπιστοσύνη. Σε αγαπώ παντοτινά, η μελλοντική γυναίκα σου».




Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα γίνει εξοικονόμηση ρεύματος - Αλλάζουν οι ενεργοβόρες συσκευές

Καλύπτεται έως και το 80% των αυξήσεων στο ρεύμα προ κρίσης - Φόρος 90% στα υπερκέρδη των παραγωγών ρεύματος

Η Δημοκρατία των Φίτζι κατάσχεσε την αξίας $300 εκατ. θαλαμηγό του Ρώσου ολιγάρχη Κερίμοφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης