Η Κέιτι Πράις μας «συστήνει» το νέο της στήθος μετά την 14η επέμβαση

Η Κέιτι Πράις μας «συστήνει» το νέο της στήθος μετά την 14η επέμβαση

Το πρώην μοντέλο έχει υποβληθεί σε πολλές αισθητικές επεμβάσεις στο στήθος της και όπως η ίδια παραδέχθηκε, αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα προηγούμενα εμφυτεύματα, γιατί πρόσθεταν αρκετό βάρος

katie_prais
Η Κέιτι Πράις, απολαμβάνει τα αξιοθέατα της Ταϊλάνδης με τον σύντροφό της Καρλ Γουντς και με την ευκαιρία, έδειξε την αλλαγή στο στήθος της, μετά από την τελευταία χειρουργική επέμβαση.

Το πρώην μοντέλο, το οποίο υπενθυμίζεται, ότι μοιράζεται φωτογραφικό υλικό και βίντεο στον κόσμο του OnlyFans, πρόσφατα επισκέφθηκε το Μπανγκόκ για γυρίσματα. Η 43χρονη έχει υποβληθεί σε αρκετές αισθητικές επεμβάσεις και όχι μόνο στην περιοχή του στήθους.

Τον Δεκέμβριο, η Κέιτι έκανε λιποαναρρόφηση, αλλά από ό,τι φαίνεται, οι επεμβάσεις στο στήθος είναι αυτές που περιμένει και εκείνη με αγωνία να δει τα αποτελέσματα. Και το 2020, η 43χρονη είχε δείξει το στήθος της και το 2020 μετά την 11η επέμβαση.



Η ίδια μίλησε για αυτό το θέμα στη Sun:

«Θα είμαι ειλικρινής, αν δεν υπάρχει πόνος, δεν υπάρχει κέρδος. Το τίμημα της ομορφιάς προκαλεί μερικές φορές αρκετό πόνο. Είναι επώδυνο. Η πρώτη επέμβαση που έκανα ήταν άβολη. Αυτό το στήθος έχει πάει στην Αμερική, την Αγγλία, το Βέλγιο και τώρα αυτά είναι τα β@@ιά της Τουρκίας. Μόλις τα έκοψα.

Τα παλιά μου εμφυτεύματα - τα έχω σε μια τσάντα και όταν τα κρατούσα ήταν πολύ βαριά. Πλέον είναι πολύ μικρότερο το στήθος μου και το αισθάνομαιι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γιατί επιτέλους θα μπορέσω να φορέσω ρούχα με τα οποία δεν φαίνομαι χοντρή».

Η Κέιτι ξεκίνησε τις επεμβάσεις από το 1998, για αλλαγές σε στήθος, πρόσωπο και άλλα μέρη του σώματός της.
Το προφίλ της στο OnlyFans

Από τη πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με το Onlyfans, η Πράις ξεκαθάρισε, ότι δεν θα δημοσιεύει μόνο φωτογραφίες στο κανάλι της και αυτό, επειδή θέλει να έχει επαφή με το κοινό της. Είναι χαρακτηριστικό, πως σύμφωνα με την ίδια, το κανάλι της θα δίνει έμφαση στο γυναικείο κοινό, για να ενδυναμώσει το φεμινιστικό κίνημα.

«Νόμιζα πως το OnlyFans λειτουργεί με γυμνό, περιεχόμενο πορνό κλπ, όμως κατάλαβα πως ουσιαστικά είναι στο χέρι σου το πώς θα χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Θέλω να στηρίξω το γυναικείο φύλο, να δυναμώσω τις γυναίκες που με ακολουθούν», έχει αναφέρει στο παρελθόν.






Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένει ο Ζελένσκι να εξοπλιστεί η Ουκρανία με τα πολωνικά Mig -29

Λαγουβάρδος στο protothema: Τριήμερος χιονιάς με δύο «κύματα» κακοκαιρίας, πού θα το «στρώσει» στην Αθήνα

Η Βρετανία θα αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου μετά τη σταδιακή κατάργηση των ρωσικών εισαγωγών


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης