Τζόελ Κίναμαν: Μοντέλο από τη Σουηδία κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό

Τζόελ Κίναμαν: Μοντέλο από τη Σουηδία κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό

Ο ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού - H υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα

Gabriella-Magnusson-Joel-Kinnaman
Δύσκολα τα πράγματα για τον ηθοποιό Τζόελ Κίναμαν. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Suicide Squad» Joel κατηγορείται για υπόθεση βιασμού στη Σουηδία. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η γυναίκα είναι εμμονική μαζί του και θέλει να τον εκδικηθεί.

Η υπόθεση σύμφωνα με το TMZ έχει ήδη ανατεθεί σε εισαγγελέα. Οι δικηγόροι του ηθοποιού μιλώντας στην «Post» αναφέρουν ότι το φερόμενο ως θύμα είναι μοντέλο από τη Σουηδία. Μάλιστα ο Κίναμαν παρουσιάστηκε από μόνος του στην αστυνομία και του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram είχε ανακοινώσει ότι τον εκβίαζε το μοντέλο Gabriella Magnusson. Την προηγούμενη Παρασκευή, ο Κίναμαν υπέβαλε καταγγελία εναντίον του μοντέλου για εκβιασμό.



«Φαίνεται ότι αφού έμαθε για την εντολή περιορισμού, υπέβαλε την καταγγελία της», είπε η δικηγόρος του ηθοποιού για να συνεχίσει:

«Τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Κίναμαν ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι το μοντέλο απείλησε να δημοσιοποιήσει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τον ηθοποιό συμπεριλαμβανομένου ότι έκανε σεξ μαζί της παρά τη θέλησή της». Όπως υποστηρίζει ο ηθοποιός το μοντέλο θέλει να του αποσπάσει χρήματα, να τον βλάψει ηθικά και να κάνει κακό στην δημόσια εικόνα του. 

Ο ηθοποιός θα συνεργαστεί με την αστυνομία «για να καθαρίσει το όνομά του», ξεκαθάρισε η συνήγορος του ηθοποιού.

Αυτό είναι το μοντέλο που τον κατηγορεί για βιασμό

Gabriella
Gabriella1
Gabriella3
Gabriella4
Gabriella12
The-Bella-DAVIS-Incident-the-model-threatened-by-Joel-Kinnaman-1

Ειδήσεις σήμερα:


Εκδόσεις Λιβάνη: Πώς ο φημισμένος εκδοτικός οίκος έφτασε στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής

Κορωνοϊός: Κατά 66% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι μέσα σε ένα μήνα - Σε ποιες περιοχές είναι αυξημένος ο δείκτης θετικότητας

Λούρδη Λεόν - Η κόρη της Μαντόνα ξεσπά: «Δεν είμαι αυτό το ατάλαντο πλουσιοκόριτσο, που της τα έδωσαν όλα έτοιμα όπως νομίζετε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης