Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου τα τελευταία χρόνια αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στην επιχείρησή της με όνομα «Goop», η οποία ασχολείται με την ευεξία και προσπαθεί να λανσάρει ένα μοντέρνο lifestyle με αμφιλεγομένες τακτικές και προιόντα.
Η 47χρονη, όπως φαίνεται, βασίζει ένα μεγάλο μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας της στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας κι έτσι στο ηλεκτρονικό της κατάστημα πωλούνται κολπικά αυγά από νεφρίτη και κολπικοί ατμοί, αλλά ένα συγκεκριμένο προϊόν «έκλεψε» την παράσταση αλλά και τις τσέπες των καταναλωτών, προκαλώντας σάλο με την κυκλοφορία του.
Πρόκειται για το κερί με άρωμα «αιδοίου», το οποίο πωλείται στη διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 75 δολαρίων. Το κερί «This Smells Like My Vagina» (Αυτό μυρίζει σαν το αιδοίο μου) ξεπούλησε από την πρώτη μέρα που έγινε διαθέσιμο στο eshop της Goop και σύμφωνα με την περιγραφή του έχει μυρωδιά από γεράνια, περγαμόντο, κέδρο και τριαντάφυλλο Δαμασκού.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3