Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Αμερική για την περιοδεία του σε διάφορες πόλεις.
Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στο Λος Άντζελες και το Τορόντο, μπροστά σε χιλιάδες ομογενείς που είχαν παρευρεθεί για να τον απολαύσουν.
Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η τουρνέ του στη Βόρεια Αμερική, με τελευταίο σταθμό το «Dolby Theatre» του Λος Άντζελες.
Από το πλευρό του δεν έλειπε και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τον χώρο. Επίσης, πόζαρε μαζί με τον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco