Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι αρχικά, μίλησε για τη συμπεριφορά του αγαπημένου της στο ριάλιτι επιβίωσης, σε σχέση με την πραγματικότητα έξω από το παιχνίδι.
«Ο Σπύρος είναι πραγματικά, πολύ ήσυχος και πολύ πιο παιχνιδάρης. Πραγματικά, καμία σχέση», είπε αρχικά.
Όσο για τους τσακωμούς τους, ανέφερε πως πολλές φορές τυχαίνει να είναι ο Σπύρος Μαρτίκας αυτός που θα κάνει ένα βήμα πίσω για να τα βρουν. «Πολλές φορές κάνει πίσω, κάνω κι εγώ πίσω, κάνει κι αυτός στους τσακωμούς. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό που φαίνεται στο παιχνίδι. Μου λένε πώς τον αντέχω, αλλά είναι πολύ ήσυχος και πολύ πιο παιδί από εμένα», δήλωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr6tz2f9bol5)
Τέλος, συμπλήρωσε: «Κι εγώ είμαι έτσι παιχνιδιάρα, αλλά είμαι και νευρική. Μου λέει "τσίριξέ μου λίγο, τίποτα δεν κάνεις". Με τσιγκλάει εκείνος να τσιρίξω, του αρέσει, χαίρεται με αυτό. Τι να κάνουμε; Είμαστε ανώμαλο ζευγάρι».
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco