Ο Νίκος Μπάρτζης επενέβη για τον γεγονός ότι ψηφίστηκε η Ελένη Χαμπέρη και έριξε τα «πυρά» του στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο.
«Ήταν τραγικό αυτό. Τα κορίτσια που μπήκαν μέσα τα καινούργια, έχει ειπωθεί σε παρέες, είπα ότι πρέπει να μπει η Χαμπέρη υποψήφια γιατί είναι αδύναμη έξω και φεύγει» είπε αρχικά, ο Στάθης Σχίζας.
Ο Νίκος Μπάρτζης το επιβεβαίωσε, λέγοντας στη συνέχεια: «Ο Μάριος είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερίου και το ξέρουμε όλοι αυτό έναν - έναν να ρωτήσεις. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;».
Τότε η τραγουδίστρια αντέδρασε και του είπε: «Ντροπή σου Νίκο μου, ντροπή σου. Για το ότι δεν ψηφήστηκα, δεν φταίω σε κάτι».
«Λέει ψέματα, λέει ψέματα» άρχισε να φωνάζει και ο Κύπριος παίκτης, ενώ τους τόνους ανέβασε κι άλλο Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που είπε στον συμπαίκτη της, Νίκο Μπάρτζη: «Μην μιλάς».
Ακόμη, υπερασπίστηκε τη φίλη της, λέγοντας ότι είναι μαζί της συνέχεια και διαψεύδοντας τα όσα ισχυρίστηκε ο Μπάρτζης.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco