Η Δανάη Μπάρκααπόλαυσε τις βουτιές της στη θάλασσα και όπως συνηθίζει, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η γνωστή παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» βρίσκεται στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Instagram, όμως παρόλα αυτά επισκέφτηκε τη θάλασσα για να κάνει τις βουτιές της και να ξεφύγει από τις καθημερινές της υποχρεώσεις.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα, ποζάρει γεμάτη χαρά μπροστά στα κύματα με ένα φούξια ολόσωμο μαγιό.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Το μυαλό μου είναι εκεί. Στην πραγματικότητα, είμαι Αθήνα σε ραντεβού κι έχω δουλειές όλη μέρα. Χθες όμως ήμουν μέσα στο νερό, κολυμπούσα και σκεφτόμουν ποσό τυχεροί είμαστε που υπάρχουμε και πόσα ωραία πράγματα κρύβονται στις πιο απλές στιγμές. Σας στέλνω ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά, έτσι επειδή μου ήρθε».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.