Ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι ηΚάτια Ζυγούλη, τον τελευταίο καιρό. Χθες, έδειξε στους followers της ένα ...τυπικό πρωινό του Σάκη Ρουβά με τις κόρες τους και λίγο μετά τους ξενάγησε στο κοτέτσι τους.
Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται έξω από την Αθήνα και εκεί έχουν καταφέρει να φτιάξουν όχι μόνο το δικό τους κοτέτσι αλλά και θερμοκήπιο προκειμένου τα προϊόντα που καταναλώνουν να είναι δικής τους παραγωγής.
Η Κάτια Ζυγούλη, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο από το κοτέτσι τους και την ώρα που πήγε να μαζέψει τα φρέσκα αυγά της ημέρας.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.