«Με ενημερώνουν οι καλοί μου συνεργάτες από το κοντρόλ ότι είναι καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είπε “Ότι είσαι παρατράγουδο σαν τον Βας Βας Παρασκευάς”», είπε η Φαίη Σκορδά στον Τρύφωνα κι εκείνος έσπευσε να απαντήσει:
«Εντάξει, νομίζω ο κύριος Γαβαλάς το έχει παραξηλώσει το θέμα. Πρώτον έχει βγει από χθες στην Τατιάνα, σήμερα βγήκε στην Τσιμτσιλή, χθες με μια τσάντα που είπε ότι κάνει 60.000 ευρώ και εμείς να τον λυπηθούμε; Δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω. Σε αυτή την εποχή που είμαστε, με αυτή την κρίση, με αυτά που περνάμε, μας ενδιαφέρει αν ο κύριος Γαβαλάς κρατάει τσάντα 60.000 ευρώ; Δεν ντρέπεται λίγο; Αυτό έχω να πω μόνο, δεν έχω να πω κάτι. Εύχομαι και εγώ στην ηλικία του να κρατιέμαι έτσι».
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.