Δείτε βίντεο: Πώς ένας «ασφαλιστής» - ληστής παγίδευσε γυναίκα

Δείτε βίντεο: Πώς ένας «ασφαλιστής» - ληστής παγίδευσε γυναίκα

Συνέβη στον Άλιμο

listis
Τρόμο έχει σκορπίσει από χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Αλίμου ένας άνδρας που γυρνάει στις γειτονίες με ένα μπλε αυτοκίνητο και προσεγγίζει ηλικιωμένες γυναίκες αποσπώντας τους χρυσαφικά…

Είναι λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, 8 Απριλίου, στην περιοχή του Αλίμου όταν μία γυναίκα κατευθύνεται με το αυτοκίνητο μαζί με την 85χρονη μητέρα της σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της περιοχής. Μετά τα ψώνια, η 85χρονη λέει στην κόρη της ότι θα γυρίσει στο σπίτι με τα πόδια, δεν είναι και πολύ μακριά, της κάνει άλλωστε καλό να περπατάει. Πράγματι. Η κόρη της επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και η ηλικιωμένη γυναίκα παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Λίγα μέτρα παρακάτω, κοντά σε κάποιο παρκάκι, σταματάει δίπλα της ένα μπλε αυτοκίνητο.

Ο οδηγός, ο οποίος μοιάζει κοντά στα πενήντα, της λέει πως μόλις μίλησε με την κόρη της η οποία του είπε να ασφαλίσει άμεσα κάποια χρυσαφικά της οικογένειας. Όταν μάλιστα αναφέρει στην 85χρονη και το όνομα της κόρης της, η ηλικιωμένη γυναίκα τον πιστεύει. Με περισπούδαστο ύφος της λέει πόσο εκτιμάται η αλυσίδα με τον σταυρό που κρέμεται στον λαιμό της καθώς και τα δύο χρυσά δαχτυλίδια που φορά στα δάχτυλα της. Της προτείνει ακόμη να πάνε μαζί μέχρι το σπίτι της προκειμένου να εκτιμήσει και να… ασφαλίσει από τους επίδοξους κλέφτες και τα υπόλοιπα χρυσαφικά της…

O «ασφαλιστής» - ληστής με το μπλε Cinquecento


Η γυναίκα επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του σκεπτόμενη πως «ο άνθρωπος μοιάζει σοβαρός, είναι άλλωστε κάποιας ηλικίας» και κατά τη διαδρομή πείθεται να αφήσει στα χέρια του τα κοσμήματα που φέρει επάνω της. Όταν φτάνουν τελικά στο σπίτι, εκείνος βγαίνει από το αυτοκίνητο υποδυόμενος τον άνετο και της λέει ότι θα την περιμένει στην αυλόπορτα.

Κλείσιμο
Η 85χρονη γυναίκα ανεβαίνει στο σπίτι όπου για καλή της τύχη βρίσκεται εκείνη την ώρα ο γαμπρός της: «Όταν μου είπε το περιστατικό δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που άκουγα», λέει ο κ. Θανάσης Δελαπόρτας και συνεχίζει: «Κατάλαβα αμέσως ότι η πεθερά μου είχε πέσει θύμα απάτης και κατέβηκα σαν τρελός κάτω, ωστόσο εκείνος πρέπει να το αντιλήφθηκε διότι έτρεξε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Ευτυχώς έχω στα χέρια μου βίντεο όπου φαίνεται καθαρά το αυτοκίνητο και το πρόσωπο του κι ελπίζω ότι οι Αρχές θα καταφέρουν να τον συλλάβουν. Γνωστοποιώ το θέμα διότι θέλω να προστατευτούν κι άλλα ενδεχόμενα θύματα αυτού του απατεώνα. Ο άνθρωπος αυτός, αν μπορεί να χαρακτηριστεί άνθρωπος, πρέπει να συλληφθεί και να τιμωρηθεί άμεσα. Δεν μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος παίζοντας με τις τύχες ηλικιωμένων ανθρώπων».

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στα διόδια - Δείτε βίντεο

Έτοιμη η κυβέρνηση για επανάληψη των μέτρων στήριξης της οικονομίας Μάιο και Ιούνιο

Κορωνοϊός: Ελπιδοφόρο μήνυμα για μηδέν κρούσματα τον Μάιο από μέλος της επιτροπής του υπ. Υγείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης